Etos Fragrances

Ik ben iemand die eigenlijk elke dag wel een geurtje draagt. Zonder voel ik mij ook niet “af.” Toen ik de Etos Fragrances ontdekte was ik dan ook erg benieuwd; body mists en eau de toilettes van het Etos eigen merk. Meestal heb ik een vrij dure smaak in geuren, dus ik was benieuwd of de Etos geuren mij aan zouden spreken.

etos-fragrances

Ik review vandaag de bovenstaande Etos Fragrances, namelijk:

  • Etos Dreamy Garden Body Mist à €5,99
  • Etos Mystic Night Eau de Toilette à €9,99
  • Etos Evening Kiss Body Mist à €5,99

Even een tip: al deze geuren zijn zowel als Body Mist als Eau de Toilette te koop bij Etos. Je kunt dus kiezen of je liever Body Mist of Eau de Toilette gebruikt van je favoriete Etos Fragrance. In totaal zijn er 5 geuren. De geuren Forever Love en Sapphire Sky review ik alleen niet vandaag.

Etos Dreamy Garden Body Mist

etos-fragrances-dreamy-garden

We beginnen met de Dreamy Garden geur.  Deze sprak mij zo op het eerste gezicht het minst aan vanwege de frisse, groene kleur. Uiteindelijk is hij op dit moment ook de geur die mij het minst aanspreekt. Ik zeg er heel bewust “op dit moment” bij, want ik vind dit eigenlijk wel een goede geur voor het voorjaar en de zomer. Het is een wat frissere bloemengeur.

etos-fragrances-dreamy-garden-back

Hier zie je de informatie op de achterkant van de verpakking. Volgens de site van Etos zijn de belangrijkste geurnoten in Dreamy Garden neroli, witte amaryllis en kasjmier. Zelf vind ik dat je de jasmijn ook wel goed terug kunt ruiken in de geur. Het is een lekkere geur, maar persoonlijk draag ik dit liever in de lente en zomer. In het najaar heb ik toch iets meer behoefte aan warmere geuren. Qua houdbaarheid blijft de Body Mist bij mij als ik hem in de ochtend opspuit totdat ik ‘s avonds thuiskom hangen. Als ik ‘s avonds nog wegga zou ik hem wel bij sprayen. Nu moet ik hier trouwens even bij vertellen dat geuren bij mij volgens mij sowieso relatief lang blijven hangen, dus het kan per persoon wellicht nog wat verschillen.

Etos Mystic Nigth Eau de Toilette

etos-fragrances-mystic-night

Laten we nu gaan kijken naar de Eau de Toilette die ik ontving, namelijk Mystic Night. Deze geur spreekt mij zonder te ruiken al iets meer aan door de kleur. Gek is dat eigenlijk hoe kleur toch je mening kan beïnvloeden.

etos-fragrances-mystic-night-info

Je krijgt 50 ml parfum en dat vind ik eigenlijk best heel erg veel voor de prijs die je ervoor betaald. Mystic Night is de nieuwste geur in het Etos Fragrances assortiment en is pas sinds kort verkrijgbaar. De geur heeft als belangrijkste noten roos, roze peper en sandelhout. Mystic Night zou ik beschrijven als een warme en bloemige geur. Erg lekker als je het mij vraagt. Qua houdbaarheid heb ik het idee dat hij niet echt veel langer dan de Body Mists blijft hangen, maar aangezien die het bij mij al lang volhouden, ben ik ook tevreden over Mystic Night.

Etos Evening Kiss Body Mist

etos-fragrances-evening-kiss

Last, but not least: Evening Kiss. Ik kan alvast verklappen: dit is mijn favoriet! Evening Kiss is zonder twijfel de warmste geur van deze drie en heeft zowel iets bloemigs als iets kruidig.

etos-fragrances-evening-kiss-info

De belangrijkste geurnoten in Evening Kiss zijn oranjebloesem, roze peper en koffie. Die laatste vind ik wel opvallend, maar ik denk dat het maar zo kan dat dit de geur wel extra bijzonder maakt. De houdbaarheid van Evening Kiss is net als bij de andere twee geuren prima te noemen, alleen is deze geur wel iets meer aanwezig, simpelweg door hoe de geur ruikt.

Al met al ben ik erg enthousiast geworden door de Etos Fragrances. Ik had het niet meteen verwacht, aangezien ik meestal enkel de wat duurdere parfums lekker vind ruiken, maar de geuren van Etos doen er niet voor onder. Zeker als je graag afwisselt met verschillende parfums, kan ik het je aanraden om eens te gaan snuffelen bij de Etos.

Heb jij al een geur van Etos geprobeerd?

Deze producten heb ik ontvangen als Etos Friend zijnde. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

31 reacties

  1. Toch leuk dat je van plan bent te gaan veranderen over de Dreamy Garden geur. Hoe je het omschrijft kan ik me niet voorstellen dat het niet lekker is. Ik hou van frisse geur. Over de kleur is het zeker gek dat je al voorkeur aan producten geeft zonder te ruiken, omdat je kleur aanspreekt. Ik denk dat ik zal ook hetzelfde heb gedaan. Dat doen wij vaker dan wij denken, geloof ik.

  2. Op meerdere blogs heb ik hierover gelezen en ben erg benieuwd naar de geuren. Zelf zal ik deze alleen niet kopen omdat ik al genoeg luchtjes heb hihi

  3. Oeh klinkt lekker! Ik had ze nog niet gezien, ben ook wel erg gehecht aan mn vaste geurtje om eerlijk te zijn. Lijkt me wel wat voor op vakantie, vind het altijd leuk om dan een speciaal geurtje mee te nemen die me dan aan die vakantie doet denken 😀

  4. Ook ik mis iets wanneer ik geen geurtje draag. Gek, hè? Ik heb verschillende geuren voor iedere ’emotie’. Kleding, lipsticks, oogschaduws en nagellakjes wissel ik graag af. Waarom dan niet mijn geuren? Enige tijd geleden heb ik ook een geurtje van Etos gekocht, maar ik weet zo eventjes niet meer welke. Voor Sinterklaas heb ik er ook weer eentje gevraagd; Dreamy Garden. Degene die jij ook voorbij laat komen in dit artikel. Ik vind het zo’n heerlijke geur. Hopelijk geeft Sinterklaas er gehoor aan 🙂

  5. Dreamy garden voor de zomer als parfum gehad. Vond hem heerlijk! Nu gebruik ik ook van de etos lijn het parfum en de bodymist sapphire sky ook erg lekker! Leuk om te lezen wat je ervan vind ^^ en kleur en verpakking doet heel wat met je voorkeur (herkenbaar 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *