Etos Hairstyling

Etos heeft sinds kort haar assortiment uitgebreid met Etos Hairstyling. Dit zijn haarproducten van het eigen merk met een kleine prijs, zoals we gewend zijn van Etos. Ik testte drie producten, namelijk de Sea Salt Spray, het Hair Serum en de Hair Spray Extra Strong Volume.

etos-hairstyling

De verpakkingen vind ik er mooi en duidelijk uitzien. Je zou eigenlijk niet zo snel zeggen dat het om een eigen merk gaat.

Etos Hair Spray Extra Strong Volume

etos-hairstyline-hair-spray

Laten we eerst naar de Hair Spray gaan kijken. Dit is een product dat ik niet zo vaak gebruik, simpelweg omdat ik niet zo heel vaak veel met mijn haar doe. Dit komt denk ik deels doordat mijn haar gewoon heel glad is en eigenlijk vrij snel weer in haar eigen model gaat zitten als ik er bijvoorbeeld krullen in maak.

etos-hairstyling-hair-spray-ingredients

Hier zie je de ingrediënten en gebruiksinstructies van de spray. Mijn ervaring is dat het product niet zo snel uit je haar gaat en het dus de hele dag er wel in blijft zitten. Dat is voor het resultaat goed, maar persoonlijk zou ik dit product niet zo snel dagelijks gebruiken, omdat je het wel voelt zitten in je haar. Als je normaal al haarlak gebruikt zal je daar geen last van hebben, maar ik ben het zelf niet zo gewend.

De Hair Spray kost €1,99 en voor dat bedrag kun je het natuurlijk wel een keer proberen.

Etos Sea Salt Spray

etos-hairstyling-sea-salt-spray

Dan gaan we nu kijken naar mijn favoriet van de drie producten die ik heb getest, namelijk de Etos Sea Salt Spray. Ik had nog niet eerder een Sea Salt Spray gebruikt, maar ik vind het wel een heel leuk product eigenlijk. Het zorgt voor volume, extra textuur en body en creëert op die manier een beachlook, alsof je de hele dag op het strand bent geweest.

etos-hairstyling-sea-salt-spray-ingredients

Op de verpakking vind je informatie over hoe je het product moet gebruiken en de ingrediënten.

etos-hairstyling-sea-salt-spray-swatch

Hier zie je het product op mijn hand.

favorieten-oktober-2016

Omdat jullie misschien ook wel niet bekend zijn met het resultaat van een Sea Salt Spray, heb ik een before en after foto gemaakt. Links is voor het gebruik van de spray en rechts na. Zoals je kunt zien maakt de spray mijn haar wat wilder en geeft het een subtiele boost in volume. Het beachy effect zie ik er ook zeker wel in terug.

Ik vind het een leuk product en gebruik hem nu regelmatig! De Etos Sea Salt Spray kost €4,99.

Etos Hair Serum

etos-hairstyling-hair-serum

We zijn alweer bij het derde en laatste product in deze review aangekomen, namelijk het Etos Hair Serum. Dit is een product dat puur verzorgend werkt.

etos-hair-serum-ingredients

De ingrediënten en extra informatie op de achterkant van de verpakking. Het valt mij meteen op dat het serum voornamelijk uit siliconen bestaat; daar begint het lijstje immers mee. Nu leggen die wel een fijn laagje over je haar, waardoor het beschermt wordt, maar ik had eigenlijk eerder ingrediënten zoals arganolie verwacht.

etos-hair-styling-hair-serum-swatch

Hier zie je het product op mijn hand.

In gebruik vind ik het serum makkelijk werken. Echt een groot verschil merkte ik niet in mijn haar en ik denk dat dit te maken heeft met de ingrediënten. Voor mijn gevoel werkt dit product vooral als bescherming van je haar.

Het Etos Hair Serum kost €3,99.

Over het geheel genomen ben ik positief over de producten, hoewel het ene product net wat meer past bij mij past dan het andere. De Etos Hairstyling producten bieden dan denk ik ook voor iedereen iets naar zijn/haar smaak. De producten zijn vanaf 10 oktober al verkrijgbaar. Zelf kan ik met name de Sea Salt Spray aanraden, dat vind ik echt een leuk product.

Heb jij al iets van de nieuwe Etos Hairstyling geprobeerd?

Deze review bevat producten die ik ontvangen heb ter review als Etos Friend zijnde. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

15 reacties

  1. Beachy look en volume daar ben ik wel voor. Leuk dat je hier ons nieuwe producten laat zien. Het is ook logisch dat de enige producten beter past dan de andere.

  2. Ik ben nu vooral benieuwd naar de sea salt spray, zo’n product wil ik al langer een keer proberen! Ik vind inderdaad ook dat de verpakkingen er niet uit zien alsof het om een eigen huismerk gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *