Etos Journey of Beauty

Etos heeft een nieuwe lijn met producten uitgebracht waarmee je een reis rond de wereld kunt maken, namelijk de Etos Journey of Beauty. Ik testte vier producten voor je uit, namelijk een shower jelly, body oil, body butter en een scrub. Kijk je mee?

Etos Journey of Beauty

Hierboven zie je producten die ik vandaag review. Het gaat om:

  • Hawaiian Guava & Pineapple Shower Jelly à  €3,29
  • Body Oil African Marula Oil & Baobab à €4,49
  • Body Butter New Zealand Manuca Honey & Beeswax à €4,99
  • Nepalese White Tea & Rice Foaming Scrub à €3,49

Wat mij meteen opvalt is dat de producten er leuk verpakt uitzien, maar dat de prijzen niet boven de 5 euro uitkomen. Dat is alvast heel fijn wat mij betreft; je krijgt een luxer gevoel voor niet al teveel geld.

Hawaiian Guava & Pineapple Shower Jelly

Laten we eerst naar de Shower Jelly gaan  kijken. Deze is geïnspireerd door Hawaii en bevat guava en ananasgeur.

Hier zie je de ingrediënten van de Shower Jelly.

En hier het product op mijn hand. De Shower Jelly is erg zoet en je ruikt de fruitige geurnoten goed terug. Zelf vind ik dit eigenlijk wel lekker. Het geeft echt een tropisch gevoel tijdens het douchen.

Nepalese White Tea & Rice Foaming Scrub

Het tweede product dat ik vandaag voor je review is de Nepalese White Tea & Rice Scrub.

Hier zie je de ingrediënten van de scrub. De geur van dit product is een stuk frisser dan die van de Shower Jelly. De thee ruik je ook goed terug. Toen ik dit product voor het eerst had gebruikt zei mijn vriend dat ik naar thee rook haha.

Hier zie je wat van het product op mijn hand. De scrubdeeltjes in deze scrub zijn niet té grof maar wel duidelijk aanwezig bij gebruik. Ik vind het een fijne scrub. De verpakking maakt hem ook makkelijk om te gebruiken in de douche.

Body Oil African Marula Oil & Baobab

Dan hebben we nog de Body Oil. Zelf gebruik ik dit niet zo heel vaak en als ik het gebruik eigenlijk vooral bij mijn ellebogen, omdat die vaak droog zijn.

Hierboven zie je de ingrediënten. Het is duidelijk een olieproduct, maar er zit ook wat parfum in. De geur is overigens verrassend lekker! Een beetje zoetig, maar niet té. Even een tip: van al deze producten heb je dus een complete verzorgingslijn, dus je kunt bijvoorbeeld ook een Shower Foam met deze geur krijgen. Zo fijn! Van deze geur zou ik de foam zeker ook wel willen proberen. Het enige dat ik hier mis is een body butter, die hebben ze helaas niet met deze geur.

Body Butter New Zealand Manuca Honey & Beeswax

Tot slot heb ik nog de Body Butter New Zealand Manuca Honey & Beeswax om te laten zien. Deze butter is geschikt voor de zeer droge huid en is dan ook erg verzorgend.

De ingrediënten zie je hier nog even.

En hier zie je wat van het product op mijn hand.

Het is een wat dikkere Body Butter en hij verzorgt mijn huid goed. Nu is mijn huid niet extreem droog, dus of het daar ook voor werkt kan ik niet met 100% zekerheid zeggen. Wel vind ik het een fijn product in gebruik. De geur vind ik natuurlijk; je ruikt de honing goed terug. De geur is niet supersterk aanwezig, maar toch wel lekker.

Conclusie

De producten uit de Etos Journey of Beauty lijn hebben allemaal wel iets. De geuren zijn goed uitgedacht en de producten zelf vind ik ook fijn in gebruik. Welke producten je het meeste aanspreken zal puur van smaak afhankelijk zijn. Zelf vind ik qua geur de African Murala Oil & Baobab erg lekker, maar eigenlijk kan ik alle geuren wel waarderen. Qua werking ben ik ook erg fan van de scrub en body butter.

Welk product spreekt jou het meest aan?

Deze producten heb ik ontvangen als Etos Friend zijnde. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *