Etos Make It A December To Remember

Etos komt voor de feestdagen met de Etos Make It A December To Remember collectie. Deze Limited Edition lijn heeft van alles van make-up tot aan geurkaarsen. Vandaag review ik een aantal van de make-up items. Kijk je mee naar mijn review?

Etos Make It A December To Remember

Hierboven zie je producten die ik vandaag review. Ik heb inmiddels ook een aantal body producten om te testen, daar hoop ik binnenkort ook een review van online te hebben. Voor vandaag houden we het bij:

  • December Glitter Hair & Body Spray (à €4,99)
  • Luxurious Eyeshadow Palette (à €5,99)
  • December Primer Golden Flakes (à €6,99)

Mijn eerste indruk is positief; de producten zien er leuk en zelfs een beetje chic uit.

December Glitter Hair & Body Spray

Laten we beginnen met de Etos December Glitter Hair & Body Spray. Dit product ziet heel classy uit zo met een ouderwetse verstuiver.

Hierboven zie je het product op mijn hand. Ik moet zeggen dat het effect in het echt vele malen mooier is; het geeft een mooie glitter. Met name bij bijvoorbeeld je decolleté kan dat feestelijk staan met de kerstdagen. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Ik heb hem al best vaak gebruikt, maar ik zie nog helemaal geen verschil in de verpakking. A little goes a long way.

Etos Luxurious Eyeshadow Palette

Het palette is een item dat mij meteen nieuwsgierig maakte, aangezien ik al jaren een zwak heb voor mooie oogschaduwpalettes.

Dit oogschaduwpalette bevat een spiegel, wat altijd mooi handig is. Ik heb persoonlijk ook liever een spiegel dan een kwastje bij een palette. De kleuren zien er zo op het eerste gezicht vrij rozig uit.

Hier zie je de swatches. Het palette is qua pigmentatie niet verkeerd zo op het eerste gezicht.

Dit is een close-up van de look die ik maakte. Ik heb meerdere combinaties geprobeerd met dit palette, maar over het algemeen leken mij looks toch wel een beetje hierop. Mocht je van hele heftige looks houden, dan is dit palette misschien niet iets voor jou. Ben je juist fan van wat zachtere looks? Dan is hij misschien het proberen waard. De oogschaduw bleef een werkdag lang bij mij zitten (dan gebruik ik er wel een primer onder).

December Primer Golden Flakes

Tot slot probeerde ik de Etos Make It A December To Remember December Primer Golden Flakes uit. Deze primer is op basis van siliconen.

Hier nog even de ingrediënten. Onderaan de ingrediëntenlijst vind je “gold.” Eerlijk is eerlijk, dat maakt dit toch nét even een iets feestelijker product. Hij voelt fijn aan op mijn huid en mijn make-up blijft er goed mee zitten. Dat het ook nog eens goed voor je huid schijnt te zijn, vind ik mooi meegenomen.

Nog even een foto waarop ik de oogschaduw en primer draag. Van de primer zie ik niet zoveel terug, maar wellicht dat je dat beter terug zou zien als je verder bijna geen make-up draagt. Als geheel vind ik dat de look er prima uitziet.

Conclusie

Ik vind de drie Etos Make It A December To Remember producten die ik heb geprobeerd stuk voor stuk prima. Als ik dan een favoriet moet kiezen, dan zou ik voor de primer gaan en het oogschaduwpalette is het minst mijn favoriet. Persoonlijk draag ik toch graag net wat andere tinten en ook nét iets intenser nog qua kleur op het ooglid. Toch denk ik dat je zeker waar voor je geld krijgt, aangezien het wel een werkdag lang blijft zitten. De December Glitter Hair & Body Spray vind ik vooral een heel leuk product voor de feestdagen, omdat je dan toch nét even dat sprankelende gevoel krijgt.

Heb jij al iets geprobeerd uit de Etos Make It A December To Remember collectie?

Deze producten heb ik ontvangen als Etos Friend zijnde. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *