Etos Rainbow Highlighter

Highlighter is een product dat een doffe look meteen wat meer glowy maakt. Een tijdje terug las ik over zogenaamde regenboogkleuren voor dit product en nu heeft ook Etos er één; de Etos Rainbow Highlighter. Vandaag deel ik mijn review en vertel ik je of dit een budgettopper is!

Etos Rainbow Highlighter

In eerste instantie was ik niet meteen om bij het idee van een Rainbow Highlighter. Ik vroeg mij toch af of ik niet gewoon allemaal gekke kleuren op mijn gezicht zou krijgen daardoor. Blauw in een highlighter? Ik wilde het eerste zien en dan pas geloven.

Hier zie je de geopende highlighter. Je krijgt maar liefst 18 gram product, dus je kunt er een hele tijd mee vooruit.

De swatches. Ik heb eerst alle kleuren los geswatched en de onderste (dikkere) lijn is een mix van alle kleuren door elkaar. Voor de kleuren die het zijn, ziet het er nog best draagbaar uit. Je hebt geen knalpaarse highlighter of iets. Het is wel duidelijk een koele highlighter.

Ook op mijn gezicht is de Etos Rainbow Highlighter erg koel. Ik zou het in bepaald licht zelfs een beetje grijzig noemen, maar dat kan aan mijn ondertoon liggen. De highlighter is erg intens en je hoeft er maar een klein beetje van te gebruiken.

Conclusie

Voor mijzelf vind ik de Etos Rainbow Highlighter te koel van ondertoon. Persoonlijk heb ik liever een wat warmere tint, omdat dat wat natuurlijker staat. Toch vind ik het zeker geen verkeerd product. Als je houdt van een koele highlighter raad ik hem wel aan. Helemaal als je graag wil experimenteren met een bijzondere kleur highlighter. Hij is betaalbaar (€4,99) en niet té extreem om draagbaar te zijn denk ik.

De Etos Rainbow Highlighter is verkrijgbaar bij Etos.

Heb jij de Etos Rainbow Highlighter al geprobeerd?

Dit product heb ik ontvangen als Etos Friend zijnde. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

12 reacties

  1. Wat leuk dat je een etos friend bent! Ik zou de Etos Rainbow Highlighterjuist wel willen proberen. Ik ben we benieuwd hoe de kleur mij staat.

  2. Deze Rainbow Highlighter ziet er goed uit! Mooi! Ik zou het zelf alleen niet dagelijks dragen maar voor een feestje kan dit best leuk zijn 🙂

  3. Dat dacht ik in het begin ook altijd. Toch vind ik in regenboog highlighters dat de blauwe kleur het meest naar voren komen en de andere kleurtjes daardoor wat vervagen. Opzich vind ik dat met deze highlighter wel mee vallen…

    Super leuke blog heb je trouwens 😁
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *