Etos Repair Masker

Laatst kreeg ik een pakketje van Etos met daarin producten die geselecteerd zijn om bij mijn haartype te passen. Uiteindelijk heb ik besloten om het product te gaan testen dat het beste bij mijn haar past, namelijk het Etos Repair Masker. Kijk je mee?

Etos Repair Masker

Behalve het Repair Masker kreeg ik ook nog producten voor gekleurd haar, maar zelf heb ik mijn haar nog nooit geverfd (op één keer een paar highlights na). Mochten jullie daar nog een review van willen zien, laat het dan weten. Ik weet ook niet of je per se geverfd haar daarvoor nodig hebt?

Zelf was ik in ieder geval meteen benieuwd naar het Etos Repair Masker, omdat deze voor droog en beschadigd haar is. De winter is niet zo goed geweest voor mijn haar, dus mijn haar voldeed volledig aan dat plaatje.

Hierboven zie je de ingrediënten. Het masker is verrijkt met provitamine B5. Het masker bevat parfum en heeft een echte haarmaskersgeur (als je het zo kunt noemen).

Hier zie je de substantie. Het masker belooft droog en beschadigd haar te herstellen. Je laat het masker 3-5 minuten intrekken en vervolgens kun je het uitspoelen.

Zelf laat ik dit soort maskers altijd wel de maximale tijd erin zitten, zodat het goed intrekt. Ik was de eerste keer een beetje bang dat mijn haar na afloop sneller vet zou worden of slap zou gaan hangen, maar dat was niet het geval. Na het gebruik van het masker is mijn haar superzacht en waar ik normaal een flinke dosis anti-klit spray nodig heb, is dat na het masker niet nodig. Mijn haar is een stuk beter doorkambaar.

Conclusie

Nu ik het Etos Repair Masker een tijdje in gebruik heb, denk ik dat ik wel kan zeggen dat het een fijn masker is voor een prima prijsje. (Het masker kost €2,99 voor 200 ml.) Of het bij regelmatig ook echt mijn haar herstelt? Dat merk ik eigenlijk niet, maar je kunt ook niet verwachten dat bijvoorbeeld dode punten weer tot leven worden gewekt. En eerlijk? Ik ben allang blij dat mijn haar na afloop zacht en goed doorkambaar is. Vooral dat laatste scheelt wat mij betreft enorm.

Heb jij het Etos Repair Masker al geprobeerd?

Dit product heb ik ontvangen als Etos Friend zijnde. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *