Etos Rosemary & Fig

Vandaag review ik drie Limited Edition producten voor je, namelijk een Scented Candle, Massage Oil en een Shower Foam uit de Etos Rosemary & Fig lijn. Deze lijn is tot stand gekomen in samenwerking met de Hortus Botanicus. Zijn dit aanraders of niet?

Etos Rosemary & Fig

Hierboven zie je de producten. De prijzen zijn als volgt:

  • De Massage Oil kost €4,99
  • De Scented Candle kost €6,99
  • De Shower Foam kost €4,99

Al met al dus geen hele dure prijzen zoals we van Etos gewend zijn. Dit zou je wel kunnen zien als één van de luxere lijnen die ze hebben.

Scented Candle

De Etos Rosemary & Fig Scented Candle komt verpakt in een doosje. Dat geeft meteen een vrij luxe uitstraling.

Hierboven zie je nog wat informatie over de kaars. Ik vind de extra informatie over Rozemarijn leuk om te lezen.

De kaars zelf ziet er simpel maar toch leuk uit. De connectie met de Hortus zie ik zeker terug. Qua gebruik vind ik het een fijn product. De geur zou ik beschrijven als een beetje kruidig, maar ook zoet. Wel is deze vrij subtiel aanwezig, maar ik kan mij voorstellen dat dit voor veel mensen juist wel een pluspunt is. Je kunt deze ook met een gerust hart cadeau geven, want de kans dat iemand hem té sterk vind is niet zo groot.

Massage Oil

Heel vaak maak ik niet gebruik van massage olie. Ik denk er simpelweg niet zo vaak aan. Daarom koop ik het ook niet zo snel. Toch is deze olie voor meerdere dingen handig. Zo kan je hem ook als olie voor droge plekjes gebruiken.

Hier nog wat informatie over het product. De geur is dezelfde als die van de kaars alleen dan een stukje sterker waar te nemen. Het is niet een product dat ik zelf snel zou kopen, maar een fijn product is het verder wel.

Shower Foam

Tot slot heb ik de Etos Rosemary & Fig Shower Foam getest. Deze is samen met de kaars denk ik toch wel mijn favoriet.

Hier zie je de ingrediënten nog even. Er zit wel parfum in, zelf vind ik dat fijn omdat een product dan lekker ruikt, maar voor de hele gevoelige huidjes is dit misschien minder fijn.

Het product zie je hierboven op mijn hand. Het is een volle foam en hij geeft prima schuim. De geur vind ik ook erg lekker. Deze is hetzelfde als bij de kaars en de olie, alleen ruik je hem een stuk beter dan bij de kaars. Een prima doucheschuim als je het mij vraagt.

Conclusie

De Etos Rosemary & Fig producten die ze in samenwerking met de Hortus Botanicus hebben uitgebracht, spreken mij zeker aan. De geur klinkt zo op het eerste gezicht niet per se heel lekker, maar dat is hij zeker wel. Ik vind de geur ook goed bij het najaar passen. Mijn favorieten zijn de Shower Foam en de Scented Candle, simpelweg omdat ik die het meest gebruik.

Ken jij de Etos Rosemary & Fig lijn al?

Dit product heb ik ontvangen als Etos Friend zijnde. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *