Etos Scrub Crème en Etos Voedende Crème

Zorgen jullie goed voor jullie voetjes? Bij mij schoot het er eerder altijd een beetje bij in, maar sinds een paar weken verzorg ik mijn voetjes beter dan ooit. Minstens één keer in de week doe ik een voetenbadje en scrub ik mijn voeten en daarnaast smeer ik bijna elke avond mijn voeten in met een voedende crème, omdat ik snel last van droge voeten heb. Hiervoor gebruik ik op het moment producten van de Etos, vandaar deze review voor jullie. 

Ten eerste zal ik jullie ene beetje een indruk geven van hoe mijn voetenverzorgingsritueel (wat een woord ook) gaat. Zo begin ik altijd met een lekker voetenbadje met bijvoorbeeld een bath fizz er bij. Deze gebruik ik vooral omdat we geen bad hebben en ik er wel veel krijg bij verjaardagen en alles. Dus dit is een ideale oplossing om ze toch te gebruiken als je geen bad hebt. Ik laat mijn voeten meestal ongeveer een kwartiertje in het badje en dan droog ik ze af en scrub ik ze. Na het scrubben spoel ik mijn voeten af en week ik ze nog weer even in het badje. Als ik veel eelt heb haal ik ze dan na weer ongeveer een kwartier eruit en gebruik ik mijn eeltrasp van Scholl. Als ik niet veel eelt heb, droog ik mijn voeten en smeer ik ze meteen in met een voedende crème.

Zo, nu weten jullie ongeveer hoe mijn verzorgingsritueel gaat. Tijd om de producten te reviewen!

De Etos Scrub Crème.

20130806_185631[1]

De scrub crème kost 2.99 voor 75 ml dus dat is lekker budget. Volgens de verpakking moet de crème helpen tegen eeltvorming, verzorgt en verzacht de scrub je voeten en zorgt het voor gladde en soepele voeten.

20130813_183850[1]

Zo ziet de crème eruit op je hand, gewoon als een scrub. Ik vind de scrub crème niet zo lekker ruiken, want deze ruikt een beetje naar eucalyptus. Aan de ene kant vind ik dat niet zo heel erg, omdat je voeten er in ieder geval dus lekker fris van gaan ruiken. En voor de prijs hoor je mij niet vragen om mijn favoriete geurtjes. Lijkt me sowieso heel raar als je voeten crème hebt die naar iets lekkers als appeltaart ruikt. Of hebben jullie wel eens voetverzorgingsproducten gevonden die echt superlekker ruiken? Als dat zo is, laat het mij weten, zo leren we van elkaar.

De crème is naast de minder lekkere geur wel fijn voor mijn voetjes. Na het scrubben worden ze echt duidelijk zachter en gladder. Het enige wat in het gebruik beter zou kunnen is het tegen gaan van eelt. De scrub scrubt wel een dun laagje oude huid en wat eelt weg, maar om mijn eelt echt goed weg te krijgen combineer ik de scrub crème van de Etos toch liever nog met mijn eeltrasp voor een beter resultaat.

Hier trouwens nog de ingrediëntenlijst, stel dat je ergens allergisch voor bent:

20130814_151226[1]

Tja er zitten dus parabenen in en normaal gesproken ben ik daar niet echt gek op. Maar ik reageer er zelf ook niet echt op, dus is het ook weer niet zo dat ik het nooit en te nimmer gebruik.

Mijn oordeel over de Etos Scrub Crème.

Ik kan deze crème aanraden als je je voeten voor weinig geld wilt scrubben en de geur van eucalyptus niet zo storend vindt of misschien zelfs lekker vindt. Verwacht alleen niet dat je daarnaast niks anders hoeft te gebruiken om eelt tegen te gaan.

Etos Voedende Crème.

20130806_185711[1]

Hier zie je de crème. Ook dit is een tube van 75 ml, alleen kost deze 3.29. Dat is nog heel budgetproof. Deze voedende crème beweert de voeten te verzachten en hydrateren, je teennagels te verzorgen en te helpen bij uitdroging en kloven. Ook deze crème ruikt niet zo lekker; weer diezelfde eucalyptus geur.

Hier ook even een lijstje met ingrediënten. Het valt me op dat er echt heel veel dingen overeenkomen tussen de twee crèmes.

20130814_151517[1]

Verder doet de crème wel wat hij belooft, dus na gebruik worden je voetjes lekker zacht en gehydrateerd. Tja, ik ben stiekem wel een beetje verslaafd, vooral als je vlak voor het slapen je voeten hiermee insmeert is het zo fijn wakker worden de volgende dag: poezelig zachte voetjes.

Mijn oordeel over de Etos Voedende Crème.

Hoewel ook deze crème niet zo lekker ruikt, ben ik toch wel erg te spreken over dit product. Want wat worden mijn voeten er zacht van. Echt heerlijk is dat. Daarom kan ik deze crème dan ook wel aanraden.

Wat gebruiken jullie om jullie voeten te verzorgen? En wat vind je van de Etos Scrub Crème en Voedende Crème?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *