Etos Shower Cream Cocos en Body Lotion Seconde

Het eigen merk van Etos bevat de nodige producten en als je zou willen zou je met alleen deze lijn een heel eind komen in je persoonlijke verzorging. Vandaag laat ik je de Etos Shower Cream Cocos en Body Lotion Seconde zien. Twee heel verschillende producten die gemeen hebben dat ze allebei een klein prijsje hebben. Kijk je mee?

Etos Shower Cream Cocos en Body Lotion Seconde

 

De producten zien er vrij eenvoudig uit qua verpakking. Verder zijn ze ook niet echt fotogeniek haha, maar dat heeft niks te maken met hoe goed een product werkt verder. De prijzen zijn in ieder geval erg betaalbaar met €1,49 voor de Shower Cream Cocos en €1,99 voor de Body Lotion Seconde

Body Lotion Seconde

Laten we beginnen met de Body Lotion Seconde. Deze lotion moet erg snel intrekken en daarnaast ook nog eens voor goede hydratatie zorgen.

Hierboven zie je de ingrediënten van de Body Lotion. Ik zie niet veel bijzonders zo op het eerste gezicht.

Links zie je wat van de Shower Cream op mijn hand en rechts de Body Lotion Seconde. De lotion heeft een vrij lichte maar toch stevige substantie. De geur is vrij neutraal en vind ik niet zo heel bijzonder. Verder trekt hij wél echt snel in. Niet in één seconde, maar meer binnen een paar minuten zou ik zeggen. Qua verzorging vind ik dit vooral een fijn product om te gebruiken wanneer ik haast heb; de verzorging is voldoende, maar voor de echt droge huidjes zal dit misschien niet genoeg zijn.

Shower Cream Cocos

Dan komen we bij de Shower Cream Cocos. Ik ben gek op de geur van Cocos, dus dit product maakte mij meteen nieuwsgierig.

En hier nog even de ingrediënten van de Shower Cream.

In gebruik vind ik de geur prima, daar ruik ik de kokos goed in terug. De substantie is een cream (zie foto van de swatches) en dat schuimt net iets minder dan bijvoorbeeld een foam (waarvan Etos er ook een aantal in het assortiment heeft). Mijn voorkeur ligt persoonlijk bij meer schuim, maar verder vind ik het een fijn product in gebruik.

Conclusie

De Etos Shower Cream Cocos en Body Lotion Seconde zijn twee budgetproducten die het geld zeker waard zijn. Beiden doen prima hun werk. Zelf zal ik met name de Body Lotion Seconde er nog dankbaar bij pakken wanneer ik haast heb en toch goed bezig wil zijn qua lichaamsverzorging.

Welk product lijkt jou het fijnst?

Deze producten heb ik ontvangen als Etos Friend zijnde, dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

3 reacties

  1. Ik vind de Seconde Body Lotion ook erg fijn in gebruik voor haastige ochtenden (maandag tot en met donderdag dus). Hij heeft niet de werking van een butter, maar doet genoeg om zacht te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *