Etos Soft Winter Skin

In de winter kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken en Etos heeft daarom een aantal producten bedacht die zowel tegen een droge lichaamshuid als droge handen helpen; de Etos Soft Winter Skin producten. Ik heb vier producten getest en die review ik vandaag voor je!

Hierboven zie je de producten die ik voor je review, het gaat om:

  • Etos Body Butter to Oil à €4,49
  • Etos Hand Cream Intensive Care à €1,99
  • Etos Overnight Hand Serum à €2,99
  • Etos Body Spray Seconde à €3,69

Twee producten dus voor het lichaam en twee voor de handen.

Etos Body Spray Seconde

Laten we beginnen met de Body Spray. Dit is een body lotion in sprayvorm en dit werkt extra snel en trekt sneller in dan een gewone lotion. Ideaal voor als je weinig tijd hebt.

Hier zie je de ingrediënten van de spray.

En hier de substantie van het product. De spray is eenvoudig in gebruik en trekt inderdaad snel in. De geur is zacht en romig en ik denk dat hij daardoor bij veel mensen in de smaak zal vallen. Wel merk ik dat mijn huid in de winter eigenlijk nog iets meer nodig heeft aan verzorging; ik denk dat hij voor mij in dat opzicht juist perfect zal zijn voor in de zomer.

Etos Overnight Hand Serum

Een handserum heb ik nog niet eerder gebruikt, dus ik vond het erg leuk om kennis te maken met het Etos Overnight Handserum. Dit serum laat je gedurende de nacht intrekken om vervolgens met zachte handjes wakker te worden.

Hier zie je de ingrediënten en informatie over hoe je het product gebruikt. Wat ik wel een minpuntje vind is dat er alcohol in de ingrediënten staat. Er wordt niet specifiek vermeld om welk soort het hier gaat; een vettige of een uitdrogende, dus daar durf ik niets over te zeggen.

Het product heeft een zachte substantie en laat een klein beetje een laagje achter op de handen, maar niet op een storende manier. Als ik dit voor het slapen op mijn handen smeer, zijn mijn handen de volgende ochtend inderdaad zachter, maar ik moet dit wel regelmatig blijven herhalen (en het liefst aanvullen met handcrème) voor het beste resultaat.

Etos Hand Cream Intensive Care

Ook de handcrème heeft een vrij milde geur, het ruikt naar crème om het maar zo te zeggen.

De crème is speciaal voor de extra droge huid en voor het beste resultaat breng je het product regelmatig aan.

Hier zie je de substantie van de handcrème. Ik vind het een prettig product. Wat ik vooral fijn vind is dat mijn handen er wel zacht van worden, maar ik niet heel lang hoef te wachten totdat het product is ingetrokken.

Etos Body Butter to Oil

Tot slot heb ik de Etos Body Butter to Oil getest en ik kan wel stellen dat dit mijn favoriete product van de vier is.

De ingrediënten van dit product klinken ook alleen al fijn. De Body Butter to Oil ruikt mild naar cacao en de andere verzorgende bestandsdelen.

Hier zie je het product zoals het eruit ziet als ik net wat uit de pot haal. Het is nog een hele stevige substantie en doet mij een beetje denken aan kokosolie. Als je het product uit probeert te smeren, wordt het echter vloeibaar en heb je een soort olie om je huid mee in te smeren. Zelf vind ik dit echt een fijn product en ik merk dat mijn huid goed gehydrateerd is na gebruik.

Dit waren de Etos Soft Winter Skin producten dan alweer die ik heb getest voor jullie. Ik kan met name de Body Butter to Oil erg aanraden, zeker als je een wat drogere huid hebt in de winter.

Kende jij deze producten al?

Deze producten heb ik ontvangen als Etos Friend zijnde. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

19 reacties

  1. De body butter lijkt mij echt heerlijk zeg, ik moet een nieuwe hebben dus zal deze zeker proberen. Het serum voor de handen heb ik ook en hij is heerlijk. Ook mijn dochtertje gebruikt hem.

  2. Nu maak je mij benieuwd na Etos Body Butter to Oil. In de winter heb ik echt een rijke body creme nodig om de hele dag te blijven hydrateren. Ik ga even kijken, was al van plan om vandaag naar Etos te gaan.

  3. Wow, ik heb nog nooit gehoord van een body lotion spray. Ziet er wel leuk uit & handig in gebruik. In België zijn de producten van Etos nog niet te koop.

  4. Ik heb zelf nooit last van een droge huid, dus ik heb zo’n producten nooit echt nodig. Al merk ik dit jaar dat mijn handen wel een beetje droog worden, dus ik wil een fijne handcrème, maar wel eentje die dus snel intrekt. Ik ben dus nu wel nieuwsgierig naar die van de Etos! Daarbij was ik heel nieuwsgierig naar zo’n handserum dat leek me echt ideaal, maar zo te lezen is het toch niet zo’n top product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *