Etos Sparkling December

Veruit mijn favoriete make-upcollecties van het jaar zijn de kerstcollecties. Ook Etos komt dit jaar met een mooie kerstcollectie, namelijk Etos Sparkling December. Ik review vandaag vier producten uit deze lijn voor je. Ik kan je alvast vertellen dat de collectie haar naam eer aan doet!

etos-sparkling-december

Hierboven zie je de vier producten die ik vandaag voor je review, namelijk:

  • Etos Eyeshadow Palette 02 à €7,99
  • Etos Color Care Lipstick Red Obsession à €4,99
  • Etos Sparkling Eyeliner à €4,99
  • Etos Sparkling Body Powder à €6,99

In deze collectie zijn verder nog drie andere kleuren lipstick, een volume mascara, een strobing highlighter en een oogschaduwpalette in de kleur 01 verkrijgbaar.

Etos Sparkling Body Powder

Laten we beginnen met het product dat meteen mijn aandacht trok door de schattige verpakking, namelijk Etos Sparkling Body Powder.

etos-sparkling-december-body-powder

Dit product zou ik zeker weten aanraden als cadeautip! Ik bedoel: hoe leuk ziet dit er alleen al uit?

etos-sparkling-december-body-powder-open

Je krijgt een puff met een schattige strik bij dit poeder. Het poeder is los, maar met de puff valt daar eigenlijk prima mee te werken.

etos-sparkling-december-body-powder-swatch

Hierboven heb ik de Sparkling Body Powder geswatched met mijn vinger. Op deze manier zie je het product net wat duidelijker zitten dan wanneer je de puff gebruikt. Ik denk dat dit vooral een leuk product is om je decolleté net iets feestelijker mee te maken rond de feestdagen.

Etos Eyeshadow Palette 02

etos-sparkling-december-eyeshadow-palette

Het palette bevat zes kleuren oogschaduw en een dubbelzijdige applicator. Persoonlijk gebruik ik deze applicator niet, maar als je nog geen (of weinig) kwasten hebt, is dit natuurlijk wel handig.

etos-sparkling-december-eyeshadow-palette-open

De kleuren in het palette zijn vrij shimmery, wat natuurlijk goed bij de feestdagen past, maar stiekem ook bij mijn persoonlijke voorkeur voor glans in mijn ooglooks.

etos-sparkling-december-eyeshadow-palette-swatches

Hier zie je swatches. Alleen de tweede kleur en de zwarte kleur zijn iets minder. De tweede niet zo zeer vanwege de pigmentatie, maar meer omdat deze kleur grotendeels wegvalt op mijn huidskleur. Voor de zwarte kleur heb ik toch een paar keer moeten swatchen om het resultaat wat beter te krijgen.

etos-sparkling-december-eyeshadow-palette-closeup

Een close-up van de look die ik maakte met het palette. Ik heb kleur 1, 3, 4 en 5 gebruikt. Daarnaast heb ik ook een beetje van de Sparkling Eyeliner toegevoegd, maar daar zal ik zo verder op in gaan.

Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben door de kwaliteit van het palette en de looks die je hiermee kunt maken spreken mij ook erg aan.

Etos Sparkling Eyeliner

etos-sparkling-december-sparkling-eyeliner

Aangezien je nu toch al het resultaat van de Sparkling Eyeliner hebt gezien, leek het mij net zo handig om meteen verder te gaan met dit product. Eerlijk is eerlijk: ik gebruik doorgaans gewoon een zwarte eyeliner. Wel spraken de glitters in dit gouden exemplaar mij erg aan. Complimenten trouwens ook voor de verpakkingen van de Etos Sparkling December collectie; de rosé-gouden accenten vind ik wel erg mooi.

etos-sparkling-december-sparkling-eyeliner-open

Je brengt de eyeliner aan met een klein, fijn kwastje.

etos-sparkling-december-sparkling-eyeliner-swatch

Hier zie je eyeliner geswatched. Echt perfect egaal dekt hij niet, maar ik zie dit dan ook meer als een product voor een vleugje extra feestelijkheid bij je look.

etos-sparkling-december-sparkling-eyeliner-fullface

Hier zie je nog even een full-face foto waarop ik zowel de eyeliner als de oogschaduw draag. Beiden blijven gedurende de dag prima zitten en daar was ik best van onder de indruk! Ik moet toegeven dat ik wel een primer heb gebruikt, namelijk de Etos Illuminating Eyeshadow Primer, maar meestal merk ik na een halve dag toch wel een verschil bij wat goedkopere oogschaduw/eyeliner, maar dat was nu totaal niet het geval.

Etos Color Care Lipstick Red Obsession

etos-sparkling-december-lipstick

Last but definitely not least heb ik vandaag de Etos Color Care Lipstick in Red Obsession voor jullie.

etos-sparkling-december-lipstick-open

Red Obsession is een prachtige rode kleur zoals je hier al kunt zien. Een leuk detail vind ik het logo van Etos dat in de lipstick gedrukt staat.

etos-sparkling-december-lipstick-swatch

De pigmentatie van de lipstick is prima, zoals je hierboven al wel kunt zien.

etos-sparkling-december-lipstick-closeup

Red Obsession close-up op mijn lippen.

etos-sparkling-december-lipstick-fullface

En hier nog even een full-face foto van mij met de lipstick.

Ik moet zeggen dat ik de kleur wel erg mooi en feestelijk vind! De lipstick is vrij romig en kan zonder primer of lipliner wel een beetje gaan bloeden. Verder is de houdbaarheid prima; hij zat er na mijn lunch nog vrij goed op en eerlijk is eerlijk: het was best een beetje een vettige lunch.

Al met al moet ik zeggen dat ik enthousiast ben over de Etos Sparkling December collectie. Het Sparkling Body Powder vind ik een leuke toevoeging, hoewel ik dit waarschijnlijk vooral met de feestdagen en met feestjes zal gaan dragen. Het oogschaduwpalette vind ik ook zeker een succes en is samen met de lipstick denk ik mijn favoriete product uit deze collectie. De eyeliner vind ik leuk bedacht, maar is toch niet heel erg mijn ding.

Mocht je ook iets uit de Etos Sparkling December collectie willen bemachtigen, dan kan ik je aanraden om niet te lang te wachten; het gaat om een Limited Edition en ik verwacht dat deze na de feestdagen dan ook snel zal verdwijnen uit de schappen.

Welk product spreekt jou het meest aan?

You may also like

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *