Etos Sunkissed Bronzer

Bronzer is een product dat ik lang niet altijd gebruik, maar toen ik laatste de Etos Sunkissed Bronzer ontving, was ik toch wel benieuwd. Voldoet dit product aan alle eisen en is hij licht genoeg? Ik vertel het je vandaag in mijn review!

Etos Sunkissed Bronzer

De verpakking van de bronzer ziet er vrij simpel, maar toch leuk uit. Ik moet wel eerlijk bekennen dat het de eerste keer even duurde voordat ik hem open had, maar dan ben ik ook wel erg onhandig met die dingen.

Hierboven zie je het geopende product. Er staat een leuk patroontje in en er zit een handige spiegel in de bovenkant.

Van nog iets dichterbij. Eerlijk is eerlijk: ik vind dit product niet zo lekker ruiken. Het ruikt een beetje naar wat goedkopere make-up. Dat klinkt heel stom, maar ik weet niet zo goed hoe ik de geur anders moet beschrijven.

Hier zie je de bronzer geswatched. Ik heb hierbij niet gelet op de verschillende tinten binnen de bronzer, maar heb van alles wat gepakt.

Het eerste dat mij opvalt is dat de bronzer nogal veel glans heeft. Dit is misschien mooi als je een doffe huid hebt die wel wat extra shine kan gebruiken, maar ik ben met name met dit weer al van nature een discobal. Ik zou dit in mijn geval dus dragen zonder highlighter erbij.

Tevens heb ik dit keer geen foto waarop ik het product draag, aangezien de kleur bij mij helemaal niet zo goed past helaas. Hij is al snel te donker/oranje en daarom past hij niet bij mijn lichte huidskleur.

Conclusie

Over hoe de Etos Sunkissed Bronzer het gedurende de dag doet, kan ik niet zo heel veel zeggen. De kleur is immers geen match voor mij. Verder denk ik wel dat als deze tint wel goed bij je past, het in ieder geval geen verkeerde koop is. Je betaalt maar €3,99 voor deze bronzer en de meeste bronzers zijn toch wel een heel stuk duurder. Qua prijs zit het dus wel goed. Alleen jammer dat hij bij mij niet zo goed past qua kleur en glans.

Heb jij de Etos Sunkissed Bronzer al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *