Etos Ultra Curl & Lift Mascara Waterproof

Mascara is voor mij een bijzonder belangrijk onderdeel van mijn make-up routine. Van nature zijn mijn wenkbrauwen namelijk erg licht wat inhoudt dat het niet uitmaakt dat ze vrij lang zijn; zonder mascara zie je ze nauwelijks. Nadat ik de afgelopen tijd een paar minder fijne mascara’s heb geprobeerd, vond ik er één van Etos die ik de moeite van het delen wel waard vond! De verpakking is niet echt een eye-catcher maar dat vind ik eigenlijk ook niet zo’n probleem; je betaalt bij Etos immers meer voor het product dan voor de stralende verpakking, dus daar lette ik bij de aanschaf van deze mascara ook niet zo op. Normaal gesproken doe ik dat wel altijd, maar tja, bij een mascara kijk ik eigenlijk toch wat meer naar het borsteltje.

Etos Ultra Curl & Lift mascara waterproof

De verpakking heeft een soort metallic glans en een kleur die ik nét niet blauw maar ook nét niet zilver vind.

Etos Ultra Curl & Lift mascara waterproof black

De letters op de mascara zijn wel duidelijk zilverkleurig. Deze letters slijten na een tijdje wel een beetje weg. De kleur waarin ik deze mascara heb gekozen is trouwens zwart, omdat dat sowieso mijn voorkeur heeft, maar andere kleuren heb ik niet gezien van deze mascara.

Etos Ultra Curl & Lift mascara waterproof borsteltje

Hierboven zie je het borsteltje van de mascara. Deze is heel lichtjes gebogen, wat je vaak ziet bij mascara’s die je wimpers extra krul moeten geven. Om duidelijk te maken wat het verschil is bij mij met en zonder de mascara, heb ik hier nu eerst een collage van mijn ogen zonder mascara op mijn wimpers.

ogen zonder mascara

Zoals je kunt zien heb ik vooral hele lichte wimpers. Dat is voor mij dan ook de reden dat ik mascara draag, aangezien je anders alleen van héél dichtbij en met de juiste lichtinval ziet dat ik wel degelijk wimpers heb. (Oké ik overdrijf misschien een klein beetje, maar zo voelt het wel eigenlijk.) Ook plakken er hier en daar een paar wimpers van nature een klein beetje aan elkaar.

Etos Ultra Curl & Lift Mascara waterproof close up

En hier zie je mijn ogen met de Etos Ultra Curl & Lift Mascara. Ik moet zeggen dat ik de close-up foto’s geen recht vind doen aan de mascara. Ik vind hem namelijk best mooi en op de close-ups lijkt het resultaat nét wat minder mooi als in het echt. Daarnaast vallen op close-up foto’s kleine foutjes veel meer op dan wanneer je jezelf gewoon in de spiegel bekijkt. Ik draag trouwens twee laagjes mascara.

Etos Ultra Curl & Lift mascara fullface

Hier de full-face foto met de mascara van Etos op mijn wimpers. Hoewel dit niet de meest spannende mascara is die ik ooit heb geprobeerd, vind ik hem wel erg fijn. Hij geeft mijn wimpers een mooie, zwarte kleur, krult ze lichtjes en verlengt ze ook nog heel iets. Daarnaast merk ik dat mijn wimpers niet echt aan elkaar gaan plakken, of tenminste niet echt meer dan dat ze zonder mascara al doen. Ook is hij écht waterproof, wat ik wel een prettig idee vind aangezien je maar nooit weet wanneer het hier in Nederland keihard gaat regenen.

Voor mij persoonlijk biedt de Etos Ultra Curl & Lift Mascara Waterproof een erg fijne mascara, maar ik moet daar wel aan toevoegen dat dit wel erg afhankelijk is van het soort wimpers dat je hebt. Als je wimpers een beetje op de mijne lijken kan ik je dit product in ieder geval zeker wel aanraden! Hij is trouwens ook in een niet-waterproof variant verkrijgbaar, mocht je niet van waterproof mascara houden. De Etos Ultra Curl & Lift Mascara Waterproof is voor €3,99 verkrijgbaar bij de Etos, wat lekker budgetproof is.

Wat vind jij van de Etos Ultra Curl & Lift Mascara Waterproof?

You may also like

33 reacties

  1. Fijn dat je een mascara hebt gevonden die voor jou fijn is. Je ziet duidelijk verschil in je wimpers. En hij is niet duur, dat is natuurlijk ook een pluspunt. liefs x

  2. Ik ben nog opzoek naar een goede waterproof mascara voor in de zomer. Ben de waterproof mascara van Rimmel helemaal zat! De mascara van Rimmel loopt uit, en heeft heel veel klontjes! En daar betaal je dan €13.00 voor -.-

  3. hm, mwah. Ik vind hem wat teleurstellend. Goed, de mascara geeft niet specifiek volume.. een lift en een degelijke curl zit er zeker in, dus dat is wel goed.. maar ik vind volume echt super belangrijk! het kan je ogen namelijk zoveel meer laten spreken, dus dit is dan een mascara waar *ik* niet voor zou gaan. Ik kijk ook pas naar een mascara als het volume hoort te geven haha.

  4. Ik ben ook erg enthousiast over deze mascara, maar hij is uit de productie genomen. Ik ben nu dus op zoek naar een vervangende mascara die even goed krult, maar heb tot op heden nog niks kunnen vinden. Ik krul mijn wimpers altijd eerst met een wimperkruller en met de oude etos mascara blijft de krul er altijd mooi inzitten maar met alle andere mascara’s zakken mijn wimpers meteen weer. Heb jij ondertussen een goede vervanger gevonden van de oude lift encurl mascara van de etos?

    1. Wat balen dat hij uit de productie is genomen! Ik gebruik zelf de laatste tijd vooral de Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara, maar ik weet niet of die wel vergelijkbaar is met die van Etos eigenlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *