Etos Verzorgende Olie

Na het scheren is de huid vaak gevoelig en daarom komt Etos met de Etos Verzorgende Olie die speciaal voor na het scheren is ontwikkelt. Ook laat ik je een paar ontharingsproducten van Etos zien, maar deze heb ik zelf niet goed kunnen testen. Kijk je mee?

Even een uitleg over de ontharingsproducten: ik heb deze wel geprobeerd te testen, maar voor de meeste producten moet je minstens 2 tot 5 mm haar hebben op de te testen plekken. Laat ik nu dus iemand zijn die al gek wordt als ze een stoppel ziet, laat staan zulk lang haar. Ik zal na mijn review van de Etos Verzorgende Olie de producten wel even laten zien en mijn indrukken geven, maar helaas kon ik het dus niet goed testen. Maar wie weet is het wel wat voor jou, vandaar dat ik ze dus wel even wilde laten zien!

Verzorgende Olie

De Etos Verzorgende Olie heb ik wel gewoon normaal kunnen testen. Deze kun je gebruiken na het scheren hoe je dat ook aan pakt.

Hier zie je de ingrediënten en wat extra informatie van op de verpakking. Er zit zowel minerale olie in als amandelolie.

Ik merkte toen ik een foto probeerde te maken van de olie op mijn hand, dat deze al snel ging glijden haha. Dat kun je ook wel iets zien op de foto.

Verder moet ik zeggen dat ik hem in gebruik heel prettig vind! De eerste keer dat ik de Etos Verzorgende Olie gebruikte, was ik toch wel bang dat het zou gaan prikken. Dit was echter niet het geval. Zelfs de meest gevoelige geschoren stukken huid (bijvoorbeeld de oksels of bikinilijn) hadden nergens last van. Ik ben dan ook zeker positief over deze verzorgende olie.

De Etos Verzorgende Olie is te koop voor €2,99 bij Etos.

De ontharingsproducten

Dan ontving ik ook nog de bovenstaande producten van Etos:

  • Waxroller €4,99
  • Ontharingscrème body €3,19
  • Ontharingsstrips bikini €2,49

Deze producten waren voor mij helaas minder geschikt, maar aangezien een aantal van jullie aangaven benieuwd te zijn, wilde ik ze niet helemaal overslaan in dit artikel. Als je minstens 2 mm haar heb, denk ik dat ze waarschijnlijk gewoon prima werken. Zelf heb ik dat niet, dus dat heb ik niet voor je kunnen testen.

Wel kan ik mijn ervaring delen en welke producten mij nu het meest prettig in gebruik zouden lijken. Ik moet zeggen dat ze allemaal duidelijke instructies hebben, dus dat is prettig.

De ontharingscrème beviel mij het minst, omdat ik die vies vond ruiken. Dat vind ik altijd bij ontharingscrèmes en deze heeft wat mij betreft precies zo’n geur.

De waxroller leek mij heel fijn en volgens mij blijft je haar er ook langer door weg, maar ik vond het wel wat gedoe om eerst de wax op te warmen en vervolgens de wax te gebruiken. Het plakte ook wel iets, dus daarna douchen is wel een must.

De ontharingsstrips voor de bikini heb ik op verschillende plekken geprobeerd en hoewel mijn stoppels te kort waren om het te laten werken, vond ik wel dat de strips lekker roken. Ook zitten er doekjes bij de strips waarmee je overtollig product weg kunt halen en waarmee je je huid tegelijkertijd kunt verzorgen. Handige extra!

Conclusie

Ik denk dat welk product je het meest aanspreekt vooral ligt aan je persoonlijke voorkeur en uiteraard aan hoeveel haar je hebt op je lichaam. Dat bepaald toch wat voor jou werkt. Wat mij betreft is de Etos Verzorgende Olie in ieder geval een aanrader!

Welk product spreekt jou het meest aan?

Deze producten heb ik ontvingen als Etos Friend zijnde. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *