Even een update

Oké, vandaag heb ik even een update voor jullie. Afgelopen week heb ik geen video gepost en ook About Last Week heb ik niet voor vrijdag online kunnen krijgen. Veel tijd heb ik niet gehad om te bloggen en het leek mij een goed idee om even te laten weten hoe dat nu precies zit en hoe het gaat. Een soort About Last Week, maar dan anders.

Even een update

Het gaat eigenlijk hartstikke goed met mij, dus dat is fijn. Ik heb het alleen heel druk met mijn nieuwe baan. Achteraf gezien heb ik nog iets meer uren dan het originele plan was, dus daar ben ik heel druk mee geweest de afgelopen week. Gelukkig vind ik het superleuk dus dat is alvast heel fijn! De school spreekt mij ook erg aan.

Alleen heb ik niet zoveel tijd gehad om te bloggen, vandaar dat ik dan ook geen video en About Last Week heb geplaatst volgens schema. Hier voel ik mij wel schuldig over, maar ik weet ook wel dat er eigenlijk best veel begrip voor is.

Hoe ik het de komende tijd aan moet pakken qua de combinatie van bloggen en werken is nog even de vraag. In deze update zal ik dan ook nog niet met een conclusie komen, want ik ben er nog niet helemaal over uit. In weken met veel sociale afspraken zal ik ongetwijfeld nauwelijks tijd hebben om te bloggen, maar wanneer dat niet het geval is zou ik bijvoorbeeld in het weekend een dag kunnen bloggen. Het is nog even afwachten. Hoe doen jullie dat; bloggen naast een drukke baan én een sociaal leven?

About blogging…

Daar ga ik niets meer over zeggen, behalve dat ik hoop dat ik volgende week wel wat te posten heb! Ik heb wel wat materiaal klaar liggen; geteste producten met foto’s en al, alleen moet ik nog even een paar uur hebben om te gaan zitten en een review te schrijven.

About reading…

Het gaat wel redelijk. Maandag las ik The Vegetarian van Han Kang uit. Over dit boek heb ik een beetje gemengde gevoelens. Het boek had interessante aspecten; zo las je het verhaal vanuit het perspectief van mensen die dichtbij de hoofdpersoon staan. Toch werden dit uiteindelijk maar 2.5 sterren voor mij.

Daarna ben ik bezig gegaan in ‘Salem’s Lot van Stephen King. Ik moet nog een beetje inkomen, maar het is wel weer typisch King. En dat staat mij wel aan, dus ik verwacht dat ik dit boek nog leuk ga vinden.

Hoe was jouw week?

You may also like

12 reacties

  1. Ik ben benieuwd naar The Vegeterian, maar niet genoeg om ‘m zelf op te pakken haha! Stephen King is altijd goed… Ik heb onlangs It gelezen, ook echt een gigantische pakker. Xx

  2. Het is soms even aanpassen maar dat komt best goed! Ik ben net een maandje bezig bij een nieuwe baas en vind het ook echt even te moeilijk maar dat komt vast goed !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *