Too Faced La Crème Lipstick Marshmellow Bunny

Vandaag heb ik weer video review voor je klaar staan. Dit keer is de Too Faced La Crème Lipstick Marshmellow Bunny aan de beurt. Ben je benieuwd wat ik van deze lipstick vind? Kijk dan snel mee naar mijn video!

Heb jij al een lipproduct van Too Faced in je stash of vind je €22,- voor een lipstick echt too much?

You may also like

36 reacties

  1. 22 euro is wel duur, maar als het echt moisturizing is vind ik het niet erg om dat uit te geven. Bovendien vind ik de kleur erg mooi, niet TE nude, maar ook niet TE fel.

  2. Ik vind € 22,- te duur, maar dat komt omdat ik niet van de lipstick ben. Ik geef bijvoorbeeld € 6,- uit aan een flesje geurolie. Vinden mensen ook (soms) too much, maar ik geniet er zo ontzettend van. Daar gaat het denk ik om. Als je het kan missen en het maakt je gelukkig? DOEN!!! 😀

  3. Goed, ik vind juist dat het heel goed bij je lippen past, zeker omdat die al goed gepigmenteerd van zichzelf zijn! Heel mooi kleurtje zo.. alleen jammer van de draagbaarheid.

  4. Ik vind het echt een heel mooi kleurtje! Mijn lippen zijn ook erg gepigmenteerd, net als die van jou denk ik en vind het er ook nog heel mooi uitzien! Echt een lief kleurtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *