Fashion Wishlist Autumn 2014

Het is alweer bijna officieel herfst (en als we het weer moeten geloven is het al zover), dus het leek mij weer eens tijd voor een fashion wishlist. Kijk je mee naar mijn fashion wishlist?

Ik moet jullie iets bekennen; ik denk dat ik echt al meer dan een maand geen fashion items heb gekocht en ik merk dat ik het erg lastig vind om iets te vinden dat mij écht heel erg aanspreekt. Ik heb het gevoel dat er voor mijn lichaamstype niet heel veel te koop is (klein, slank, maar wel met vrouwelijke rondingen en een taille). Maar misschien stel ik mij wel aan en heeft eigenlijk iedereen dat gevoel wel! In ieder geval vond ik dat ik niet bij de pakken neer moest gaan zitten, want 1) ik wil wel nieuwe herfstkleding en 2) waarschijnlijk had ik gewoon nog niet goed genoeg en op de juiste plekken gezocht. Gelukkig had ik gelijk en heb ik heel veel leuke items gevonden die ik vandaag met jullie ga delen via deze wishlist!

Fashion Wishlist Autumn 2014

Tja, ik denk dat het wel duidelijk is, maar ik heb dus toch best veel leuke items kunnen vinden! Zo zie je maar dat je als je maar goed genoeg zoekt je vanzelf iets vindt. Ik merk wel dat ik grotendeels naar donkere kleuren neig in het najaar, op de een of andere manier associeer ik kouder weer ook echt met donkerdere kleren. Nu heb ik ergens gelezen dat ook pasteltinten in blijven dit najaar en aangezien ik ook daar wel van houd, heb ik bijvoorbeeld de blazer van ASOS ook op mijn lijstje gezet. Verder hoop ik ook echt een lekker fluffy vest te vinden zoals die van de H&M, omdat het mij heerlijk warm en comfy lijkt.

Wat vind jij het leukste item van mijn wishlist?

You may also like

42 reacties

  1. Dat zwarte vest willen we natuurlijk allemaal! 😀 Die rokjes zijn erg leuk. De lichte accessoires erbij vind ik ook leuk gekozen, zeker als de kleding wat donkerder is. Mooi!

  2. Mooi kleurgamma en de juwelen zien er echt heel chique en fijn uit. Ben zelf nog hevig op zoek naar een perfecte kimono, maar het is altijd net niet wat ik zocht (snap je).

    1. Ohh dat is altijd zo lastig als je iets zoekt, dan vind je het bijna nooit (dat heb ik tenminste altijd)! Hopelijk vind je snel de perfecte kimono! 🙂

  3. Echt een hele leuke wishlist! 🙂 De rode skater skirt vind ik prachtig! En de polka dot jurk van New Look vind ik gaaf! Leuk samengesteld!

  4. Diverse wishlist, hoor. Wat mij direct opviel was het lila handtasje, want dat is mijn lievelingskleur. Maar aangezien ik weer geen goud draag, valt die helaas weer af. Wat ben ik toch lastig soms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *