Favoriete boeken van 2016

Ik vind het altijd interessant om te horen welke boeken nu absolute favorieten zijn bij andere mensen en daarom leek het mij een leuk idee om hier zelf ook een video over te maken. Vandaag laat ik je zien wat mijn favoriete boeken waren in 2016!

Even vooraf: ik weet dat ik normaal gesproken geen video’s post op donderdag, maar ik heb besloten dat ik dit af en toe wel ga doen vanaf nu. Dit zal echt niet wekelijks zijn, maar hangt puur af van de content die ik op dat moment in mijn hoofd heb en welke vorm ik daar beter bij vind passen (en natuurlijk hangt het ook wel een beetje af van de tijd die ik heb).

De laatste helft van 2016 heb ik niet de video’s kunnen maken die ik in mijn hoofd had zitten en dat vind ik best jammer. Omdat ik weet dat ik straks weer met de combinatie van stage en uni zit en dus geen tijd zal hebben om extra posts te maken, heb ik besloten om het op deze manier op te lossen. Dus af en toe op donderdag een video in plaats van een artikel. Ik hoop dat dit jullie aanspreekt! Ik hoor het graag in de comments.

Vandaag dus mijn favoriete boeken van 2016, veel kijkplezier!

Hier nog even de boeken die ik noem in de video:

 • A Game of Thrones van George R.R. Martin
 • The Last Wish of eigenlijk alle Witcher boeken van Andrezj Sapkowski
 • World of Warcraft Chronicles I van Blizzard Entertainment
 • The Lord of the Rings trilogy van J.R.R. Tolkien
 • The Help van Kathryn Stockett
 • Dracula The Un-Dead van Dacre Stoker
 • The Circle of de gehele Engelsfors trilogy van Sara B. Elfren en Mats Strandberg

Wat waren jouw favoriete boeken van het afgelopen jaar?

You may also like

7 reacties

 1. Vorig jaar heb ik niet zo heel veel boeken gelezen, maar ik ben nog steeds bezig in de serie van Karen Rose en ik heb vorig jaar een aantal boeken van Camilla Läckberg gelezen. Liefs.x

 2. Spannende en leuke boeken allemaal! Alhoewel ik een fantasy fan ben, vind ik de boeken van A game of Throne toch heel moeilijk om in te komen. Daarom besloten ook niet The Lord of the Rings te lezen.

  1. Wat vervelend dat je er niet in kon komen bij A Game of Thrones; die vind ik juist best fijn weglezen. Ik denk dat LOTR, ook al is het heel anders, dan denk ik nog wat lastiger weg leest qua schrijfstijl.

 3. Ik heb 40 boeken gelezen afgelopen jaar en dat is het meeste ooit volgens mij hahaha meestal zit ik rond de 30/35. Ik vond 3 minuten een heel goed boek maar ik heb er best veel gelezen die ik erg goed vond. Lastig om een keuze te maken.

  1. Wat goed dat je zoveel hebt gelezen! Ik vind het ook altijd lastig om te kiezen welke boeken ik het beste vind, dus ga ik maar van mijn sterren op Goodreads uit 🙂

 4. lijken me allemaal leuke boeken het zijn echt boeken die ik ook leuk vind om te lezen. jammer genoeg kan ik de laatste tijd niet de tijd vinden om te lezen.
  Liefs Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *