Favorieten april 2015

Het is weer tijd voor een favorieten video. Afgelopen maand heb ik weer veel mooie, nieuwe favorieten ontdekt en die laat ik graag aan je zien. Er zitten vooral veel Benefit favorieten bij dit keer. Kijk je mee?

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand?

You may also like

15 reacties

  1. De Benefit blush is inderdaad een parel, ik vond jouw review toen ook heel fijn om te lezen. De OPI Hawai collectie heeft erg mooie lakjes en leuk dat Tanya weer terugkomt, je prikkelt mij wel met dit boek het klinkt zo goed.

  2. Gave blush, leuk dat je hem hebt gekregen! Het reinigingswater is ook mijn favoriet, het prikt niet zo als andere merken soms wel doen. Wat heb je trouwens een leuk shirtje aan! 🙂

  3. Wat een heerlijke video heb je weer gemaakt…..de benefit blush ziet er echt geweldiguit, mijn favoriet van de maand is toch wel het garnier Ultra doux haarmasker, hij is zo fijn en ik ben er onwijs blij mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *