Favorieten april 2016

Het einde van de maand is weer in zicht en dat betekent dat het weer tijd is voor de maandelijkse favorieten en opgemaakt video’s. We trappen vandaag af met mijn favorieten van april 2016 en volgende week komt de opgemaakt video online. Kijk je mee?

Ik hoop dat je weer leuk vond om mijn favorieten van de maand te zien, ook al waren het er dan niet zo heel veel. Soms heb je gewoon niet dat je een heleboel nieuws ontdekt waar je écht heel enthousiast over bent. Sowieso ben ik altijd best kritisch voordat ik een product in mijn favorieten noem.

Voor ik het trouwens vergeet: ik wens jullie allemaal een hele fijne koningsdag toe! Ga je nog wat bijzonders doen of niet? Wij vieren het eigenlijk elk jaar hetzelfde en het is altijd leuk en gezellig, dus dat is wel een beetje een traditie. Deze week is er trouwens maar één video (en die heb je net bekeken). Ik heb het helaas niet gered om ook voor zaterdag een video rond te krijgen en met al die feestdagen er tussendoor is het toch wat lastiger. Gelukkig weet ik dat jullie hier begrip voor hebben, wat ik echt een fijn gevoel vind.

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand?

You may also like

9 reacties

  1. Syoss vind ik zelf ook een erg fijn merk voor mijn haar. Ondanks dat Peel Me Up erg goed is, hij is net iets te veel voor mijn gevoelige huid. Ik zelf kan meer van Biomed pure Detox hebben. Mooie look en lipkleur heb je vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *