Favorieten augustus 2016

Het is alweer tijd voor de favorieten video van augustus en eerlijk is eerlijk: ik maak er zoals meestal ook dit keer geen superlange video van, maar dat is misschien ook juist wel weer goed; ik kies namelijk best kritisch mijn favorieten. Benieuwd naar welke producten ik deze maand geweldig vond? Kijk dan snel mee!

Het valt mij echt op dat ik de afgelopen maanden elke keer niet superveel favorieten had, maar ik denk dat ik simpelweg steeds kritischer word. Nu was ik altijd al kieskeurig en wilde ik producten die ik pas net een paar dagen gebruikte niet in mijn favorieten video’s hebben, maar nu probeer ik ook niet twee maanden (of langer) achter elkaar hetzelfde product te noemen als ik die blijf gebruiken. Alleen de dingen die veranderen laat ik zien. Dus bijvoorbeeld ook wanneer ik na een paar maanden ineens toch weer naar dat ene product grijp en natuurlijk nieuwe producten die ik getest heb en erg goed zijn bevallen. Misschien dat ik over die andere producten ook nog wel een keer een video opneem. Tot nu toe heb ik al wel een video over aanraders voor in je stash online staan en die komt eigenlijk grotendeels wel overeen met de producten die ik naast de nieuwe producten er elke keer bij blijf pakken. Anders zouden het natuurlijk ook geen aanraders zijn.

Hoe zit dat bij jou? Heb jij elke maand volledig nieuwe favorieten of heb je ook wel een aantal producten die je gewoon een langere tijd fijn blijft vinden?

You may also like

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *