Favorieten februari 2017

Aangezien ik deze week vakantie heb, heb ik besloten om een extra video voor jullie in te plannen. Zeker aangezien ik het tegenwoordig niet altijd meer red om elke week te posten zoals gepland. Vandaag laat ik je mijn favorieten van februari zien. Kijk je mee?

Oeps, ik zie nu net dat ik in mijn vorige video ook al Whirl van MAC op had haha! Zo zie je maar weer dat het echt een hele grote favoriet van mij is. Ik moet ook wel eerlijk bekennen dat het voor mij echt een kleurtje is die ik op kan doen zonder er verder bij na te denken. Soms heb je van die kleuren die gewoon altijd kunnen. Welke lipkleuren zijn dat voor jou?

Oh en voor ik het vergeet: van de Kneipp producten komt nog een review online! Ik verwacht dat die maandag online gaat komen. Voor nu kan ik dus alvast zeggen dat ik het wel fijne producten vind, anders zou ik ze vandaag niet laten zien.

Mocht je trouwens nog leuke ideeën hebben voor video’s die ik kan gaan maken, laat het zeker weten in de comments! Ik heb zelf ook best wel wat ideeën, maar ben wel benieuwd naar wat jullie nu eigenlijk graag willen zien. Ik ga later deze week nog een keer filmen, dus wie weet kan ik er dan wel meteen wat mee doen.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

You may also like

9 reacties

  1. Mooi foundation heb je op in deze video. De make up revolution ziet er zeker heel mooi uit met al die kleuren. Wat ik zelf ook jammer vind van de verpakking is idd de vingerafdruk dat blijft hangen.

    1. Dank je wel! Ik heb de Catrice All Matte Plus Foundation op hier als ik mij niet vergis 🙂 En vingerafdrukken zijn inderdaad wel echt jammer, dat ziet er toch een beetje vies uit altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *