Favorieten januari 2017

Het is alweer tijd voor de eerste favorieten video van 2017! Ik heb in de afgelopen maand niet heel veel favorieten ontdekt, maar de producten die ik aan je laat zien zijn wel grote aanraders wat mij betreft. Kijk je mee naar mijn favorieten video van januari?

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn favorieten weer te zien, ondanks dat het niet heel veel favorieten waren. In dat opzicht ben ik nu eenmaal erg kritisch. Een product dat ik net een paar dagen gebruik is wat mij betreft niet een favoriet voor de desbetreffende maand; daarvoor moet ik het langer gebruiken. Daarnaast wordt een product niet zomaar een favoriet, dan moet ik het gewoon heel fijn vinden.

Wat betreft de lipproducten die ik laat zien; ik kan je ze allebei heel erg aanraden. Van de ColourPop Lippie Stix komt nog een review (volgens mij is die wanneer deze video online komt nog niet ingepland), maar van MAC Whirl kun je mijn review altijd nog even nalezen.

Wat waren jouw favoriete producten van de afgelopen maand?

You may also like

9 reacties

  1. Ik krijg meer te horen hoe Etos body butter lekker hij is. Nu ben ik meer en meer nieuwsgierig erna. Klinkt goed. Je hebt idd voor jou doen niet veel favorieten deze keer. 🙂

  2. Las net al op een andere blog over die Etos Body Butter, klinkt speciaal, ben heel benieuwd! Ik heb ook zo’n deo die me echt minder doet zweten in plaats van enkel geur weg neemt. Mijne is van Louis Widmer. En inderdaad, als je lippenstift gewoon supergoed houdt en heel natuurlijk vervaagt dan is dat heel mooi meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *