Favorieten juli 2016

Het is weer tijd voor de maandelijkse favorieten video! Het valt mij op dat ik de laatste tijd niet zo zeer heel veel favorieten heb, maar vooral favorieten die ook wel echt heel geliefd zijn. Ben je benieuwd geworden naar welke producten ik bedoel? Kijk dan snel mee naar de video!

Van sommige favorieten had ik van tevoren al wel een beetje verwacht dat ze in deze video zouden komen; als ik helemaal aan het eind van de vorige maand ontdek dat ik een product al graag gebruik, kan ik al bijna voorspellen dat dit zo blijft. Bij de MAC Cinderella highlighter had ik dit totaal niet, omdat ik aan het einde van juni nog volop genoot van mijn Mary-Lou Manizer van The Balm. Jammer genoeg merk ik toch dat de heftige glow die deze highlighter geeft wat teveel is voor op hele warme dagen en daarom ben ik gedurende juli al snel fan geworden van die van MAC. Terwijl ik die eerst eigenlijk wel een beetje heel subtiel vond haha. Zo zie je maar dat je mening zo kan veranderen, zelfs binnen een maand nog.

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand? Verander jij vaak van gedachten over een product?

You may also like

9 reacties

  1. Hoi Kirsty,

    Zoals je hierboven al kunt lezen staat het beeld helaas veel op zwart. Ik heb wel geluid. Het was leuk om te horen wat jouw favorieten van de maand juli zijn. Ik ben zelf enorm benieuwd naar de Spa Secrets lijn van Kruidvat.
    Ik verander zelf niet vaak van mening over een product.

    Liefs, Cindy

  2. Mooie eyeliner! Ik heb nooit echt een ‘favorietje van de maand’, ik wissel nogal graag af van producten 🙂 tenzij ik echt iets nodig heb ga ik meestal naar een vorig product dat ik al eens gebruikt heb, zo heb ik een lijst met goede producten die ik vaak terugkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *