Favorieten juni 2016

Met een paar dagen vertraging, maar hier is hij dan toch: de video van deze week! Het is weer tijd voor een favorieten video en dit keer zijn het er niet superveel, mede doordat ik de afgelopen maand minder producten kon testen (ik kon er immers geen foto’s van maken). Kijk je mee?

Zelfs al heb ik deze video verplaatst, alsnog was het wel even puzzelen om tijd te vinden om hem op te nemen/bewerken/etc! Mijn pakketje met camera en statief was namelijk iets vertraagd. Gelukkig kan ik meestal wel snel prioriteiten stellen; ik begin gewoon met hetgeen dat het eerst af moet en bepaal daarna wat ik verder nog per se af moet hebben. Dit werkt eigenlijk altijd wel heel goed en is ook nu gelukt.

Ik heb dit keer maar vier favorieten, omdat ik deze maand niet veel producten heb kunnen testen door het drama met mijn camera, maar het zijn wel hele geliefde favorieten. Ik zie nu trouwens pas dat de achtergrond van mijn video nét niet helemaal recht is. Laten we het erop houden dat ik nog moet wennen aan mijn nieuwe statief. Er zit namelijk geen waterpas metertje op, waardoor ik het op het blote oog moet zien. Dat vergt denk ik wel een beetje oefening qua hoe moet je kijken, maar verder vind ik hem er goed uitzien!

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand?

You may also like

14 reacties

  1. Leuk om te zien dat je het palette van Too Faced zoveel gebruikt! Ik heb hem ook en vindt hem prachtig! Mehr staat op mijn wishlist, vind hem echt mooi!

  2. Leuke favorieten, ik had in een Styletone een oogschaduw dat is toch wel mijn favoriet geworden deze maand. Mooie glans, redelijk naturelle kleur, blijft goed zitten Topper.

  3. Zeker super leuk om te kijken. Al is niet veel favoriet, toch twee bekennen dat op de lijst komen staan. Ik zal wel Too faced palette willen proberen zeker nu ik hoor hoe enthousiast je bent. Het is altijd fijn als je even geen zin hebt om te denken wat je gaat gebruiken en zo’n palette achter de hand te hebben.

  4. Super leuke video weer;) Ik ben heel blij voor je dat je camera probleem is opgelost. De eyeliner gebruik ik zoals je waarschijnlijk weet al jaren;) Ik moet er ook altijd meerdere keren mee schudden, maar verder werkt hij inderdaad gewoon heel erg goed. Het too faced pallete ziet er ook prachtig uit! Mijn favoriet vind ik heel moeilijk te zeggen haha. Wat gaat een maand toch snel! Ik denk dat het dan mijn dagcreme is van Iva Natura.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *