Favorieten maart 2014

Vandaag laat ik jullie mijn favorieten van de maand maart alweer zien. Ik heb dit keer weer niet zoveel nieuwe favorieten, maar het leek mij toch leuk om ze aan jullie te laten zien. Kijk snel mee! 

Ik weet dat de maand maart nog niet helemaal voorbij is, maar het leek mij toch leuk om mijn favorieten vast met jullie te delen. Daarnaast reken ik producten die ik pas in de laatste week van een maand ontdek altijd pas bij de favorieten van de maand erna.

Wat waren jouw grootste favorieten van de afgelopen maand?

You may also like

23 reacties

  1. Wat leuk dat je het Naked Basics palette bent gaan gebruiken voor je wenkbrauwen. Slim om de zwarte niet te gebruiken, haha! Leuk filmpje! Fijne zondag 🙂

  2. Leuke favorieten! Leuk dat je voor het naked basics palette nog een andere doel hebt gevonden. De showergel van Treacle Moon is idd heel fijn, ik heb zelf One ginger morning en die is ook heerlijk.

  3. je ogen zijn hier mooi opgemaakt 😀 en ik vind die van TBS ook erg leuk.. born lippy.. die gebruik ik momenteel ook ^^ handig dat je dat doet met het Naked Basics palette.. zoals je al zei.. 1 product voor meerdere handelingen.. ideaal 🙂

  4. Leuk filmpje heb je weer gemaakt! Mijn favoriete product van maart is denk ik een Dove showergel met o.a. sheabutter. Dat product ruikt zo heerlijk 😀 !

    Xjes Femke

  5. Leuke favorieten! Mijn toppertjes van maart zijn – tot nu toe – Kiss Me Tonight van Philosophy en een gezichtsreiniger van NARS Cosmetics!

  6. Ik ben nu erg nieuwsgierig naar de mascara van elf. De bodyshop lipgloss lijkt me ook erg fijn. Mijn favoriet is het micellaire reinigingswater van garnier, die is echt perfect voor mijn huid:)

  7. Wat een leuk filmpje en favorieten heb je :-)mijn favorieten zijn een shampoo en conditioner uit duitsland van het huismerk van rossman, waar ik nu even de naam van kwijt ben haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *