Favorieten mei 2014

Het is weer tijd voor een favorietenfilmpje! Ik heb de afgelopen maand weer een aantal favorieten ontdekt en herontdekt, kijk snel mee!Β 

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn favorieten te zien! Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand?

You may also like

22 reacties

  1. Jaaa Springsheen! Die blush is zo zo mooi!Ik gebruikt ‘m heel vaak en vooral in de zomer vind ik hem echt prachtig. Hij staat jou ook heel erg mooi! Dat lakje van Catrice is ook echt super mooi πŸ˜€ Dat a la nude palette… waaauw ik vind ‘m zooo mooi!

  2. Leuke favorieten! De blush van Mac is aardig donker maar is echt prachtig en staat je ook heel mooi! Het palette van too faced vindt ik ook zo mooi! Als ik weer geld heb wordt dat een van mijn eerste aankopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *