Favorieten mei 2016

In mei heb ik vooral heel veel duo-favorieten ontdekt zoals ik dat maar noem in deze favorieten video. Daarmee bedoel ik producten die ik óf in tweetallen ontdek, zoals twee favoriete lipsticks of twee producten van hetzelfde merk. Ook heb ik nog een losse favoriet. Kijk je mee?

Ik hoop dat je het weer een leuke video vond om te zien! Ik moet eerlijk bekennen dat ik de afgelopen maand niet zoveel beauty heb kunnen shoppen op de broodnodige dingen na, simpelweg omdat dit financieel even niet handig was in combinatie met een aantal dure dagen en uitstapjes direct nadat mijn stufi binnen was en tja, ik moet nu eenmaal echt eens goed gaan sparen. (Meestal gaat het in de winter best goed, maar met het mooie weer gaat het elke keer mis op de een of andere manier.)  Ik merk dan ook dat ik deze maand een beetje een combinatie van nieuwe en wat oudere favorieten had. Gelukkig had ik wel voldoende om te reviewen, omdat ik best veel opgestuurd heb gekregen van merken, waar ik heel dankbaar voor ben. De leukste van die producten zie je misschien terug in een volgende favorieten video, ik vond het voor nu nog te snel om het maar zo te zeggen; het moeten wel echt producten zijn die ik bijna de hele maand heel veel gebruikt heb, anders kan ik het net zo goed favorieten van de week gaan noemen.

Als deze video onine komt heb ik denk ik alweer beauty geshopt, want dan is het geld weer binnen haha.  Ik ga wel proberen om mij in te houden en niet binnen één shopsessie al het budget dat ik opzij zet voor beauty er doorheen jaag. Hopelijk ben ik niet de enige die daar moeite mee heeft. Ik zie nu al zoveel moois dat ik wil hebben, maar ik ga mij toch proberen in te houden. Voor zover deze rant naar aanleiding van een favorieten video haha.

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand?

You may also like

10 reacties

  1. Dure dagen en uitstapjes kunnen zeker onze budget beinvloeden, Ik kijk met bewondering hoe beauty bloggers geld allemaal vandaag halen om dagelijks HIgh-End producten te gaan reviewen. Ik kan niet wachten tot je geld weer binnen is en nieuwe shoplog online komt. hihi. Ik probeer niet te veel te kopen, toch koop ik nog steeds te veel. 😉

  2. Wat een mooie producten. En wat mij betreft hoeven favorieten ook niet altijd nieuw te zijn, zo lang ze maar echt favoriet waren die afgelopen maand.

  3. Ik heb nog nooit een product van VS gebruikt, maar ik ben er wel benieuwd naar! 🙂 Ik ben erg benieuwd naar producten van Urban Decay, want ook daarvan heb ik nog niks in mijn stash! 🙂

  4. Oh heel herkenbaar zo gauw mijn geld weer binnen is beginnen mijn beauty voelsprieten weer te activeren hihi. Mooie producten weer! De lipstick van Urban Decay ziet er ook echt prachtig uit! Mijn favoriet van deze maand is toch wel de Dior Shimmer powder;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *