Favorieten van mei 2017

Het is weer tijd voor een favorieten video! Deze maand heb ik vier favorieten om aan je te laten zien. Dat klinkt misschien als weinig, maar ik denk maar zo: kwaliteit boven kwantiteit. Kijk je mee naar mijn favorieten van mei 2017?

Favorieten van mei 2017

Misschien kun je het al een beetje zien aan de video, maar het was echt superwarm en zonnig toen ik hem opnam. Daarom knijp ik ook onbewust iets met mijn ogen in de video; de zon schijnt in mijn gezicht. Best irritant, maar ik heb simpelweg niet de tijd om maar te wachten tot het perfecte moment om te filmen. Zeker nadat ik vorige week geen video had gepost, wilde ik er nu wel heel graag één posten.

Overzicht van de favorieten van mei 2017

Hier nog even een lijstje met de producten die ik noem:

  • Etos Dreamy Garden Body Mist
  • Kneipp Beauty Geheim Body Crème
  • MAC Melba Blush
  • Kiko Summer 2.0 Face Brush

Ik besef mij trouwens dat er steeds meer mensen zijn die MAC boycotten, omdat ze in China verkopen en daar dus niet dierproefvrij zijn. Dat snap ik, alleen zelf vind ik het merk nog te fijn om er niks meer van te gebruiken. In dat opzicht ben ik eigenlijk maar een zwakkeling haha. Ik koop niet zo snel meer iets nieuws bij, maar ik blijf de blushes en lipsticks wel echt superfijn vinden. Zeker hun normale matte lipsticks zijn bij mij een grote favoriet. Sterker nog; ik ken geen fijnere! Mocht je tips hebben voor andere merken, laat het dan zeker weten. Liquid lipsticks vind ik niet zo fijn voor dagelijks gebruik (omdat ik ze daarvoor meestal te droog vind), maar een gewone matte lipstick dus wel.

Wat waren jouw favorieten van mei 2017?

You may also like

4 reacties

  1. Die bodycreme vind ik ook heerlijk! Ik snap de Mac discussie wel, ik heb ook echt het idee dat Mac minder populair aan het worden is. Misschien dat ze er in de toekomst wat aan gaan veranderen? Zelf heb ik ook wel wat producten van ze hoor, maar niet veel. Mijn favoriet van de afgelopen maand is de nieuwe booster van Vichy waar ik toevallig vandaag ook een review over online heb gezet. Dat vind ik echt een fijn product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *