Favorieten november 2014

De maand november loopt op zijn eind en dat betekent dat het weer tijd is voor een favorieten video! Dit keer is het een vrij korte video met niet heel veel favorieten, maar de producten die ik noem zijn wel des te meer geliefd bij mij. Kijk je  mee? 

Heb jij de afgelopen maand nog nieuwe favorieten ontdekt?

You may also like

12 reacties

  1. Altijd leuk zo’n favorieten video. Als ik bij de MAC counter ben is de enige roze die mij opvalt Candy Yum Yum, deze Girl About Town heb ik volgens mij nog nooit goed bekeken. Ga ik zeker doen,want Candy Yum Yum vind ik ik iets te fel.

  2. De Zoella shower cream! Ik heb ‘m nu één keer gebruikt en je omschrijft ‘m inderdaad goed: bloemig, niet te zoet, maar lekker fris. Deed mij aan de lente denken. Wat ik fijn vind is dat hij een beetje jelly is. Soms glijdt showergel zo van je hand af, maar bij deze blijft alles goed bij elkaar. Ik ben er heel erg blij mee. Ik maak eerst mij andere op en dan ga ik lekker aan deze beginnen. Ik zit nu te denken om misschien de bodylotion ook te bestellen. Ik hou ook zo van combi’s uit één lijn en omdat jij zo enthousiast bent… Denk dat ik het gewoon lekker ga doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *