Favorieten oktober 2016

Het einde van de maand is aangebroken en dat betekent dat het weer tijd is voor een favorieten video. Dit keer heb ik september en oktober een beetje gecombineerd, aangezien het niet gelukt is om voor september een favorieten video op te nemen en ik toch niet zoveel favorieten had.

Zoals ik al aangaf komt de favorieten video van september dus niet meer. Ik merk dat ik al aardig achterloop met de opgemaakt en favorieten video’s, dus dat zou eigenlijk ook helemaal niet handig zijn. Daarnaast heb ik al weer een aantal ideeën voor andere leuke content, waaronder een paar ideeën die betrekking hebben op boeken. Ik hoop dat dat jullie aan gaat spreken!

Ook wat betreft beauty heb ik een aantal ideeën die ik nog uit wil gaan werken in een video, dus daar heb ik hopelijk binnenkort ook wat tijd voor. Het blijft nu eenmaal lastig met filmen nu ik zo weinig thuis ben én daarnaast wordt het ook alweer steeds vroeger donker. Daar baal ik wel van, want ik heb in principe zoveel ideeën dat één video per week gewoon te weinig is om alles te kunnen doen, wat ik wel heel jammer vind. Een gewoon artikel minder wil ik ook zeker niet doen, omdat ik persoonlijk vind dat video’s niet de geschreven artikelen over moeten nemen. Of in ieder geval niet bij mij. Daarvoor vind ik het schrijven te leuk en ik heb ook het gevoel dat niet iedereen van jullie zo van de video’s is.

Wat ik in ieder geval wel wil gaan doen is de artikelen bij mijn video’s wat nuttiger maken, qua dat er bijvoorbeeld extra informatie inkomt of iets dergelijks. Hoe ik dat bij favorieten of opgemaakt video’s zou moeten doen, weet ik niet, want ik wil ook niet de hele content verklappen natuurlijk. Tips zijn welkom!

Wat zijn jouw favorieten van de maand?

You may also like

8 reacties

  1. Leuk om je favorieten te zien! De Kneipp scrub vind ik ook heerlijk. Ik ben wel benieuwd naar de body butter van Therme, ik gebruik eigenlijk ook niet vaak producten van dit merk. De highlighter ziet er prachtig uit, wat een plaatje!

  2. Weinig tijd en te snel donker dat is niet altijd handig voor bloggers idd. Tenzij iemand een belichting tot beschikking heeft, wat ik ook niet heb. Al heb je veel favoriete producten wegens de drukte en dat jezelf zegt kritisch te zijn vind ik dat je leuke favorieten hebt. Je kunt ook precies vertellen waarom je ze lekker vindt. Het heeft mij ook overtuigd. 😉

  3. Ik hou er ook van als er wat olie in mijn scrub zit 🙂 Die van Kneipp ken ik nog niet. Ik heb ook niet zoveel favorieten, hoor, ben ook best kritisch. En mja, het is hier ook wel een hele drukke periode.

  4. Super leuke favorieten video en ik ben nu ook wel heel benieuwd naar de shampoo;) Echt bizar inderdaad dat je haar minder snel vet wordt. Mijn favoriet is mijn lippotloodje van mac voor een nude lip;)

  5. Hmmm die Thermen pot ziet er zo leuk en vrolijk uit. Ik heb het vorig jaar geroken op de huishoudbeurs zooooo heerlijk. Kon echt niet kiezen! Wil gauw weer eens wat halen van Thermen 🙂 Ben benieuwd naar je nieuwe concepten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *