Favorieten van 2015

We zitten inmiddels alweer bijna een week in 2016, dus het is de hoogste tijd om mijn favorieten van 2015 met jullie te delen. Ik heb geprobeerd om dit in categorieën te doen, zodat het overzichtelijk blijft. Ben je benieuwd naar mijn grootste favorieten van het afgelopen jaar? Kijk dan snel mee!

Wat waren jouw favorieten van het afgelopen jaar?

You may also like

16 reacties

  1. Ik verbaas me van Catrice foundation, omdat wat ik zelf geprobeerd heb ik niet echt een positieve ervaring mee. Deze heb ik al een paar keer gehoord, ook van anderen dat hij goed is. Chocolatebar en Vice vind ik ook beeldig. Leuke item hier heb je laten zien.

  2. Je hebt hele mooie favorieten en dit is geen verassing 😉 Jij koopt regelmatig erg mooie producten en dit vind ik elke keer leuk, jouw enthousiasme spat er van af.

  3. Heel erg leuk om iemand zijn favorieten te bekijken. Over sommige producten praat je vaak ontzettend enthousiast, zo heb ik de NYX glosjes nu ook op mijn wishlist staan haha.
    XOXO esmee

  4. Het sleek palette is heel erg mooi om te zien…maar van de verpakking van het too faced palette , natural eyes blijf ik echt een toppertje vinden om naar te kijken…en natuurlijk de essence mascara, ik gebruik hem ook en vind hem ook echt heel prettig in gebruik…

  5. Ja, sommige producten had ik al echt verwacht. De NYX butter gloss wil ik echt nog een keer proberen. Er zit trouwens nog een kleine editfout bij 15:15min.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *