Favorieten van December 2013/2013

Vandaag heb ik weer een favorietenfilmpje voor jullie van de afgelopen maand. Dit keer kon ik het omdat het december is niet laten om er ook een paar favorieten van dit jaar aan toe te voegen, dus die laat ik ook zien. Veel plezier met kijken! 

Hier nog even een lijstje van de producten die ik noem in de video:

Missha Signature Real Complete BB Cream

Lush Snow Fairy douchegel

AHAVA Time to Hydrate Hydration Cream Mask

GOSH eyeshadow duo

Sleek Blush Rose Gold

Maybelline Color Show Brocades in 224 Rosy Rosettes en 220 Knitted Gold

Jimmy Choo Parfum

The Body Shop Body Butter Peach

Sleek Storm Palette

 

Ik hoop dat je het leuk vond om dit favorieten filmpje te zien en het niet verwarrend was dat ik mijn favorieten van het hele jaar maar meteen bij de favorieten van december heb gepakt. Ik had dit oorspronkelijk niet gepland, maar ik heb soms nu eenmaal dat ik een product zie en er helemaal blij van word en dan wil ik heel graag met jullie delen welke producten dat zijn, ook al zijn ze favorieten van het hele jaar. Hopelijk vinden jullie dit leuk!

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand? En wat van het afgelopen jaar?

You may also like

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *