Favorieten van juli 2014

De maand juli is weer voorbij en het is dus weer tijd voor een favorietenvideo. Het zijn er dit keer weer niet zo heel veel, wellicht ook omdat ik minder experimenteer met skincare in de zomer, maar alsnog heb ik een aantal leuke favorieten ontdekt. Kijk je mee?Β 

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand?

You may also like

18 reacties

  1. Hmmm de kokos douchegel lijkt me heerlijk. Ik heb ls ik op vakantie ga, ieder jaar een beauty product mee dat naar kokos ruikt, elke keer als ik de geur dan terug ruik denk ik automatisch aan de vakantie terug! De bronzer ziet er ook echt prachtig uit <3

  2. Ik had je video gisteravond op YouTube al bekeken, fijne favorieten weer. Ik ben ook dol op Treaclemoon, mijn favoriet is de geur met kaneel maar die is voor in de zomer wat te zwaar. Cocos heb ik nog niet uitgeprobeerd, snel eens doen πŸ™‚

  3. Je favorieten lijken me echt super fijn, babylips lover ;). Leuke video, ik vind je favorieten video’s erg leuk, stiekem alle filmpjes eigenlijk.

  4. Wat is de nagel van je pink lang, haha! Sorry maar dat viel me echt op! :p
    Ik heb de Pink Punch Baby Lips en ben er niet echt blij mee.. Ik vind dat hij mijn lippen zelfs uitdroogt! πŸ™

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *