Favorieten van maart 2017

Maart is alweer bijna voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe favorieten video. Er komen o.a. een aantal producten voorbij waarvan of al een review online staat, óf waarvan er nog één op de planning staat. Kijk je mee?

Favorieten en het weer

Wat was maand tot nu toe al een fijne maand eigenlijk! En dan moet mijn verjaardag nog komen haha. Vooral dat het de laatste tijd wat zonniger is geweest vind ik ontzettend fijn. Ik merk dan echt dat ik mij meteen stuk beter voel. Misschien herken je dat wel. Ik herken het in ieder geval wel elk jaar als het voorjaar lijkt te gaan beginnen. Ik denk dan meteen dat de zomer er al bijna is haha.

En dat merk ik ook wel in de producten die gebruik, vooral met parfum. Zo heb ik in de winter Repetto’s Eau Florale bijna niet aangeraakt, maar zodra het mooier weer wordt, pak ik hem er weer vrolijk bij. Zo zie je maar hoe het weer mijn favorieten van de maand beïnvloedt.

Korte update op bloggebied

Misschien heb je het wel gemerkt, maar ik probeer een beetje veranderingen door te voeren op mijn blog de laatste tijd. Zo heb ik MWIP opgeheven als rubriek en komt daarvoor in de plaats de rubriek About Last Week. Ik merk dat ik heel erg veel zin heb om dingen te verbeteren en daar hoort Beautiliciousworld ook bij uiteraard. Het enige dat mij hierbij in de weg staat is tijd. Ik heb laatst voor de grap mijn uren dat ik bezig ben met school (lesgeven, voorbereiden, nakijken etc.) en uni opgeteld en daarbij kwam ik al uit op fulltime uren.

Als ik mijn blog daarbij optel qua uren vraag ik mij oprecht af hoe ik alles rondkrijg haha. Eigenlijk kom ik elke week een dag tekort, omdat ik anders óf ‘s avonds heel lang doorwerk óf een dag in het weekend bezig moet met school, uni of mijn blog. Nu probeer ik het altijd zo uit te kienen dat ik enkel hoef te bloggen in het weekend en dan is het wel enigszins te doen als ik niet teveel plannen heb overdag. Anders wordt dat al lastig. Vandaar dus ook dat ik soms niet altijd een artikel/video heb wanneer ik het wil. Desondanks wilde ik jullie wel even laten weten dat ik dus echt bezig ben met het verbeteren van Beautiliciousworld. Ik hoop dat dit te zien is!

Mocht je nog tips hebben of een leuk idee waarvan je denkt dat het leuk is op de blog, laat het dan zeker weten in de comments.

Wat waren jouw favorieten van maart 2017? En als je ook blogt, hoe blijf jij jezelf verbeteren?

You may also like

10 reacties

  1. Wat een fijne producten allemaal! Ik ben toch wel heel erg fan van de FA. Ik vind het heel knap hoe jij alles blijft volhouden! dat zou ik toch niet kunnen.

  2. Ik vind de lipstick die je in het filmpje draagt ook heel erg mooi staan. Ik denk ook altijd veel na over mijn blog maar ik heb er ook helaas niet zo heel veel verstand van. Ik ben blij dat het goed draait en ik denk wel ook veel na over het soort artikelen.

  3. Verbeteren van Beautiliciousworld, Ik zie wel dat je rubriek waar je blog verandert en zo te zien de layout van je blog een beetje ( andere kleur, hij is geen roze meer) 🙂 1 dag is te kort per week. Oh dat ken ik. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *