Flormar Blush-On Classic Pink

Zoals jullie inmiddels denk ik al wel door hebben ben ik gek geworden op het merk Flormar. Vandaar ook dat ik vandaag mijn eerste Flormar blush voor jullie review. Zal dit product mij  net zo aanspreken als de andere producten van dit merk? Lees snel verder! 

De verpakking van de blush vind ik alvast leuk. Het is misschien geen knallende verpakking met goud en tierelantijntjes erop, maar ook een simpele verpakking vind ik soms wel heel mooi.

Flormar Blush-On 89 Classic Pink

De blush draagt de naam Classic Pink, wat misschien niet een hele creatieve naam is, maar alsnog vind ik het leuk dat de blush een naam heeft.

Flormar Blush-On Classic Pink

De blush zit in eerste instantie dicht met een protection seal, wat ik altijd wel kan waarderen, omdat je dan weet dat er niemand aan je product heeft gezeten.

Flormar Blush-On Classic Pink open close-up

In de blush staat een schattig schelpjesmotief gedrukt. Dit maakt het uiterlijk van de blush nét wat spannender, maar ik denk dat dit uiteindelijk wel vervaagt. Tot nu toe is dat bij mij nog niet gebeurd, dus hij houdt het wel redelijk lang vol.

Flormar Blush-On Classic Pink open

Als je de blush opent verschijnt er een klein spiegeltje boven in de verpakking. Dit had ik in eerste instantie niet verwacht bij het zien van de dichte verpakking, maar ik vind het wel zeker een pluspunt. Flormar maakt echt optimaal gebruik van de verpakking.

Flormar Blush-On Classic Pink open brush out

Behalve een spiegeltje krijg je er ook een kwastje bij. Deze is van redelijke kwaliteit; je kunt er je blush best mee aanbrengen als je geen andere kwast daarvoor hebt en dat gaat ook prima, maar zelf heb ik de voorkeur (zoals eigenlijk altijd) voor mijn eigen kwasten. Het is ook maar net wat je gewend bent denk ik.

Flormar Blush-On Classic Pink swatch

Swatch-time! Hoewel alles aan deze blush geweldig lijkt, ziet de swatch er niet supersterk uit qua pigmentatie. Toch vind ik dit geen minpunt; de kleur valt wel goed op te bouwen en voor de lichtere huidjes onder ons is het juist wel fijn dat je niet meteen een knalroze veeg op je wangen hebt zitten na één beweging. Persoonlijk vind ik dit soort blushes vooral heel fijn voor het najaar of voor een lichte, bijna make-uploze look in de zomer. Het verfrist mijn bleke wangen goed, zonder dat ik er meteen heel opgemaakt uit zie.

Flormar Blush-On Classic Pink full-face

Hier zie je mij full-face met de blush op mijn wangen. Je kunt zien dat er iets meer kleur op mijn bleke wangen zit dan anders, maar toch ziet het er nog vrij subtiel uit. Dat is precies hoe ik mijn blush het liefst heb!

Ik denk dat je het al wel merkt, maar ik ben erg enthousiast over Flormar Blush-On Classic Pink. De verpakking is leuk en handig en hoewel de pigmentatie nog nét iets feller had kunnen zijn, vind ik dit juist een pluspunt, aangezien de kleur goed op te bouwen is. Ik denk dat hij vooral heel mooi zal staan bij bleke dames met een koele ondertoon, maar ook als je normaal liever peachy blushes draagt is deze de moeite waard om te proberen. Hij kost namelijk slechts €5,50 en voor zo’n prijsje is het ook nog een keer leuk om een kleur die je misschien normaal gesproken niet uit zou kiezen te proberen. Het enige minpunt aan dit product is dat Flormar in Nederland tot nu toe alleen nog maar in de winkel in Amsterdam én (sinds kort) in de winkel in Enschede te koop is. In België zit voor zover ik weet nog geen filiaal helaas.

Wat vind jij van Flormar Blush-On Classic Pink?

You may also like

43 reacties

  1. Heel mooi kleurtje! Ik vind het juist ook wel fijn als je een blush goed kunt opbouwen in plaats van dat je al snel te veel kleur aanbrengt wanneer een blush erg goed gepigmenteerd is 🙂

  2. Wat een mooi schelpjesmotief, echt een blush voor de zomer! Ik vind de kleur echt mooi en hij staat je ook heel goed. Een blush hoeft van mij ook niet extreem gepigmenteerd te zijn, want soms is het ook mooi om hem heel licht aan te brengen. x

  3. Flormar heeft zulke mooie producten, ik wil ook nog graag een Baked Blush van Flormar, maar vond ze de vorige keer toch nog wel prijzig haha. Ooit koop ik ook een blush!

    1. Klopt, die vond ik ook wel iets aan de prijs, zeker omdat ik het merk nog niet kende toen ik de kans had ze te kopen; nu zou ik het makkelijker doen omdat ik het merk wat beter ken 🙂

  4. Mooie kleur! Staat je ook goed 🙂 Ik heb zelf al een blush in deze kleur van L’Oréal Paris, maar ga wel even naar de andere kleuren van deze Flormar blush kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *