Flormar Mirror Nail Enamel MR06

Vandaag heb ik de review van het derde en laatste nagellakje dat ik van Flormar kocht laatst in Amsterdam. Ik koos voor de Flormar Mirror Nail Enamel MR06; een mysterieuze, blauwe kleur. Lees snel verder voor mijn review! 

Het flesje is zoals ik inmiddels gewend ben van Flormar; vrij lang met een lange, slanke dop. Ik vind het er prima uitzien. Het is geen design dat mij meteen warm maakt, maar het ziet er toch leuk uit.

Flormar Mirror Nail Enamel MR06

Het lakje bevat 11 ml wat ik een prima hoeveelheid vind. Ik vind het zelfs vrij veel eigenlijk, want meestal maak ik dit niet op.

Flormar Mirror Nail Enamel MR06 label

Wat ik wel jammer vind is dat dit lakje geen naam draagt, of je moet MR06 als naam zien. Aangezien Flormar wel namen heeft gegeven aan haar andere lakjes vind ik dit wel een beetje gek, maar deze was ook in de sale, dus wellicht is dit een lakje uit een oudere collectie en gaven ze hun lakjes toen nog geen namen?

Swatch-time! 

 

Flormar Mirror Nail Enamel MR06 swatch 2

Zoals je op de foto hierboven kunt zien is dit een lakje metallic en dat soort lak staat erom bekend dat je soms wat strepen krijgt met lakken. Dat is hier ook het geval. Nu moet ik zeggen dat dit eigenlijk alleen op mijn wijsvinger het geval was en dat de andere vinger vrij makkelijk te lakken waren. Op zich vind ik het niet heel storend; je ziet het alleen iets met een bepaalde lichtinval en ik moest mijn best doen om dat zichtbaar te krijgen op de foto. Zo op de foto zie je er meer aan dan dat je met het blote oog zal zien. Verder dekt dit lakje wel met twee lagen, wat ik erg prettig vind en vind ik de kleur prachtig. Ik vind het echt een kleur die je niet heel snel tegenkomt en daar houd ik wel van. Hij blijft ook redelijk lang zitten, afhankelijk van wat je met je handen doet. Zolang je niet teveel met je handen in het sop en alles zit, kun je zo’n 3-4 dagen met dit lakje rondlopen.

Al met al ben ik wel erg blij met dit lakje. Hij lakt misschien niet 100% perfect, maar verder zie ik alleen maar pluspunten. Daarnaast betaalde ik maar €2,- voor dit lakje, wat natuurlijk geen geld is. Wat ik wel verwacht is dat hij vrij snel uit het assortiment gaat vanwege deze extra lage prijs, dus als je hem nog graag wilt hebben zou ik snel zijn als ik jou was. Flormar is te koop in de Flormar winkel in Amsterdam, maar ik hoorde laatst dat er nu ook een Flormar in Enschede zit!

Wat vind jij van Flormar Mirror Nail Enamel MR06?

You may also like

32 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *