FOTD: Natural Summer Eyes

Vandaag is het weer tijd voor een FOTD! Ik maak ze niet vaak, maar als ik ze maak vind ik het altijd weer erg leuk om er mee bezig te zijn. Dit keer heb ik gekozen voor een draagbare, naturelle look voor de zomer als leuk contrast met mijn vorige extreme smokey eyes look! Kijk snel mee! 

Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik een soort van afwisseling probeer te maken tussen wat neutralere en de wat opvallendere looks. Als je zelf nog een idee hebt voor een look waarvan het je leuk lijkt dat ik hem een keer maak, laat het me dan weten! Ik wil er ook best een fototutorial van maken, als dat helpt. Een videotutorial maken lijkt me ook wel heel leuk, alleen heeft mijn camera geen klapschermpje en daardoor lijkt het me toch een stukje onhandiger; ik zie niet of ik wel in beeld blijf dan.

Heel voorspelbaar heb ik voor mijn look mijn nieuwe Too Faced À La Mode Eyes Palette gebruikt. Ik vind dit echt een heel fijn palette voor als het mooier weer is. Zowel de kleuren als de namen doen mij aan de zomer denken.

FOTD natural summer eyes colours used

Hierboven zie je welke kleuren uit het palette ik heb gebruikt. Ik heb Jardin op  mijn gehele ooglid aangebracht, Côte d’Azur in mijn crease, De La Mer subtiel tegen mijn wimperrand en La Croisette heb ik gebruikt als highlighter onder mijn wenkbrauwen en in mijn ooghoeken.

FOTD natural summer eyes close up eye

Na het nodige blenden ziet het er dan ongeveer zo uit met mijn ogen dicht. FOTD natural summer eyes open eye close up

En zo met mijn ogen open.

FOTD natural summer eyes

En dit is de fullface look. De look is vrij licht en draagbaar en daardoor een makkelijke everyday look. Ik heb behalve mijn Too Faced À La Mode Eyes Palette de volgende producten gebruikt:

– Missha M Signature BB Cream (Light Beige).

– Catrice All About Matte Plus Shine Control Powder (010 Transparent)

– MeMeMe Blush Me! Box in pink

– Maybelline Pure Mineral Cover Concealer in Nude Beige

– e.l.f. Gotta Glow Blush (als highlighter)

– Etos Ultra Curl & Lift Mascara Waterproof

– Urban Decay Naked Basics Palette (Naked 2 voor mijn wenkbrauwen)

– Fanta Lipsmacker in Strawberry

Zoals je kunt zien heb ik de look erg neutraal gehouden met een zachte blush en geen eens een lipstick op mijn lippen. Hoewel ik graag lipstick draag, vind ik dat ik het bij een naturelle look niet altijd nodig heb, omdat mijn lippen van zichzelf al erg gepigmenteerd zijn.

Wat vind jij van mijn FOTD? En wat vind jij dat mijn volgende FOTD moet worden?

You may also like

37 reacties

  1. Mooie look! Il zou het leuk vinden om een smokey eyes te zien. mag ik vragen wat voor een camara jij gebruikt? Ik wil graag een spiegelreflex camara en dan ook meer look vast leggen en filmpjes opnemen.

    1. Bedankt voor de suggestie! 🙂 Ik gebruik een Canon Ixus 135, dat is een vrij goedkope camera, maar je kunt er best filmpjes etc mee maken. Het is vooral een kwestie van voor zo goed mogelijke omstandigheden zorgen qua licht en dan is het resultaat best goed als je kijkt hoe weinig de camera maar kost 🙂 Wat ik het grootste minpunt aan deze camera vind is dat hij geen klapschermpje heeft, waardoor je jezelf dus niet ziet tijdens het filmen, maar hij is wel erg compact en ook fijn om mee te nemen.

  2. Wauw, wat een mooie rustige look. Hij staat je erg mooi en is erg geschikt voor een zachte zomerdag 😀 . Ik hou wel van die natural kleuren!

    Xjes Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *