Fresh Green Look With Sleek Garden of Eden

Het is weer tijd voor een look video! In de video van vandaag gebruik ik voor de allereerste keer mijn Sleek Garden of Eden palette. Een review volgt dan ook nog, maar voor nu leek het mij leuk om jullie de look te laten zien. Het is dit keer een video met een muziekje eronder, aangezien ze hier in de buurt lawaai aan het maken waren. Enjoy!

Wat vind jij van mijn look? Heb je zelf ook Sleek paletten?

You may also like

11 reacties

  1. Vind ‘t altijd geweldig om te zien hoe anderen hun oogmake-up doen. Vind dat jij heel los en met een lichte hand werkt, knap! Heb je geen last van veel fall-out zo? Vind je eyeliner zo ver doorgetrokken ook heel mooi, geeft een heel mooi sexy cat eye effect.

  2. Mooie look! Ik vind dat op deze manier je oogkleur wel heel erg mooi naar voren komt! Ik heb groene ogen, dus gebruik ik zelf het liefste Vintage Romance van Sleek. Die bordeaux-tinten zijn zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *