Gelnagellak bij Beauty Smart

Laatst mocht ik in samenwerking met Treatwell een behandeling uitzoeken. Ik was helemaal vrij, zolang het maar iets met nagels te maken had. Ik koos voor het laten zetten van gelnagellak bij Beauty Smart, aangezien ik dat nog niet eerder had geprobeerd en erg benieuwd was. Vandaag deel ik mijn ervaring!

Via de site van Treatwell kun je heel gemakkelijk allemaal beauty en wellness behandelingen boeken en ik ging dit keer voor gelnagellak. Nu zijn er alleen bij het thema nagels al erg veel behandelingen te vinden, dus als je liever een andere behandeling hebt, zoals een French manicure, een pedicure of maak je misschien toch liever een keuze uit acrylnagels? De keuze is erg groot. Zelf wist ik gelukkig al wel wat mij het meest aansprak, dus was het slechts een kwestie van geschikte salons zoeken. Ik ben dit keer voor Beauty Smart in Arnhem gegaan. Ik was er nog niet eerder geweest, maar ik wist al wel waar de locatie van de salon was, dus dat was lekker makkelijk voor mij.

Treatwell Beauty Smart

Omdat ik van tevoren via de site van Treatwell had geboekt, kon ik meteen geholpen worden.

Treatwell Beauty Smart logo

Bij Beauty Smart werd mij verteld dat ze een speciaal membership hebben, wat betekent dat je bepaalde voordelen geniet als je lid wordt. Je betaald dan gedurende minimaal 1 jaar €9,95 per maand en na dat jaar is je lidmaatschap maandelijks opzegbaar. Dit is handig als je vaker wilt komen voor een behandeling, aangezien je dan op alle behandelingen 40% korting krijgt, 10% korting op de producten krijgt en je elke dag als je wilt 10  minuten gratis onder de zonnebank kunt.

Treatwell Beauty Smart behandelhoek

Voordat we met de behandeling begonnen maakte ik nog wat foto’s van de salon. Hier zie je een deel van de hoek waar mijn nagels werden gedaan.

Treatwell Beauty Smart nagellakkleuren

Uit deze kleuren kon ik kiezen. Ik ben uiteindelijk voor roze gegaan,  omdat ik dat eigenlijk altijd wel een mooie kleur vind en ik een beetje een vrolijke kleur op mijn nagels wilde. Voordat we gaan kijken hoe het resultaat geworden is heb ik hieronder eerst nog een aantal foto’s van de salon om je een beetje een indruk te geven van hoe het eruit ziet.

Treatwell Beauty Smart lakjes en producten

Treatwell Beauty Smart producten

Treatwell Beauty Smart kassa

Hier zie je de kassa. In principe heb je die niet nodig als je via Treatwell boekt en van tevoren betaald, maar het kan altijd zijn dat je toch nog extra producten wilt kopen. Wat bijvoorbeeld wel zo handig is, is een kitje waarmee je je gelnagellak thuis kunt verwijderen; als je de lak er gewoon aftrekt kun je je nagels erg beschadigen namelijk.

Treatwell Beauty Smart behandelkamer

Ondanks het feit dat de salon niet supergroot is, zijn er wel een aantal behandelkamers aanwezig waarin de verschillende beauty behandelingen kunnen worden uitgevoerd. Beauty Smart doet bijna alles wel, alleen permanente make-up doen ze niet werd mij verteld.

Treatwell Beauty Smart behandelkamer waxenetc

Treatwell Beauty Smart zonnebank

Hier zie je de zonnebank waar ik het al even over had. Zelf ben ik niet zo van de zonnebank, maar het is wel erg ontspannend natuurlijk.

Laten we snel overgaan op mijn behandeling, want ik maak er alweer een veel te lang verhaal van. Hieronder zie je mijn nagels voor de behandeling.

Treatwell Beauty Smart nagels before

De behandeling begon met het in model  vijlen van mijn nagels, daarna werden ze mat gevijld. Vervolgens werden mijn nagels schoongemaakt met een doekje met alcohol erop om ervoor te zorgen dat mijn nagels niet vettig zijn. Daarna werd er een proteinbond op de nagels aangebracht. Dit is een product dat kleine “scheurtjes” in de nagel maakt, waardoor de gellak beter hecht. Er is niks engs aan die scheurtjes, want die voel en zie je niet. Daarna is het tijd voor de dingen die wij allemaal wel kennen: basecoat, twee lagen lak en een topcoat. Na elke moest ik 30 seconden met mijn hand onder de lamp die ervoor zorgt dat de gellak snel droogt. Na afloop kregen mijn nagels nog wat nagelriemolie en werden mijn handen ingesmeerd met handcrème.

Treatwell Beauty Smart nagels na

En dan is dit het resultaat! Als het goed is blijft de gellak  nu zo’n 2-3 weken zitten. Ik heb dit nog niet eerder meegemaakt, maar ik hoop dat het echt zo werkt, want dat is wel lekker makkelijk natuurlijk!

Ik wil graag Treatwell en Beauty Smart bedanken voor de fijne behandeling!

Heb jij wel eens gelnagellak laten zetten?

You may also like

27 reacties

 1. Oh wauw, wat hemels. Een nagellak die twee tot drie weken blijft zitten! Geweldig. Ik hoor wisselende verhalen over gelnagellak, dus ben wel benieuwd hoe het jou gaat bevallen uiteindelijk. Ziet er voor nu mooi uit!

 2. Leuk! Ik loop vaak langs Beauty Smart en dan denk ik elke keer ik moet een keer een behandeling (any kind) proberen maar het komt er maar niet van.

  Mooi kleurtje! Ik ben heel benieuwd hoe lang deze goed blijft zitten.

 3. Ik heb nog nooit gelnagellak laten zetten, ben benieuwd hoe lang dit bij jouw blijft zitten. En ik hoor zulke wisselende verhalen over het verwijderen van gelnagellak dat ik toch wat huiverig ben.

 4. Wat leuk! Super mooi kleurtje ook! Zelf heb ik ook een set waarmee ik gelnagellak op kan doen, bij mij blijft het zo ongeveer 1,5 week zitten. Ben benieuwd hoe lang het bij jouw blijft zitten 😀

 5. Nagellak gelakt. gel nagellak of gewoon nagellak?
  Je nagels groeit beetje wat zie ik.
  Ik hoop krijg je mogelijk lang nagels .. fijne een dag nog verder!
  wil je ook graag lang nagels? 🙂 Ik ben benieuwd!

 6. Wow het resultaat ziet er heel mooi uit…..het is dat ook zo een moepje ben wat graag wisselt van tinten, anders zou ik dit ook wel eens willen proberen…

 7. Wat leuk dat je deze behandeling mocht doen! Zelf heb ik nog nooit gelnagellak gebruikt, simpelweg omdat ik zo geen lamp heb. Maar als ze 2-3 weken blijven zitten, is het zeker de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *