Gérard Brinard Eyebrow Kit

Je wenkbrauwen kunnen je gezicht helemaal afmaken en daarom is het zonde om ze te verwaarlozen. Persoonlijk houd ik wel van natuurlijk en daarvoor is poeder toch wel een mooie optie. Ik testte de Gérard Brinard Eyebrow Kit uit en vertel je vandaag of hij de moeite waard is.

Het merk Gérard Brinard kende ik nog niet om heel eerlijk te zijn, dus ik had geen idee van tevoren wat ik ongeveer moest verwachten.

Gerard Brinard Eyebrow Kit

De kit is vrij compleet; behalve vier kleuren wenkbrauwpoeder krijg je ook stencils voor je wenkbrauwen en een kwastje bij de kit.

Gerard Brinard Eyebrow Kit detail

Een leuk detail is dat de verpakking van de zijkant een beetje op een boekje lijkt. Qua vormgeving vind ik dit alvast leuk gedaan.

Gerard Brinard Eyebrow Kit open

Wat handig is voor als je nog niet zoveel ervaring hebt, is dat er stap voor stap staat aangegeven in de verpakking wat je moet doen. Er zit ook een handig spiegeltje in de set. Het bijgeleverde kwastje vond ik zelf trouwens wat te ruw en stug om te gebruiken. De wenkbrauw stencils heb ik verder niet getest, omdat de volste vorm nog een stuk dunner was dan mijn eigen wenkbrauw en ik ben best wel gehecht aan mijn wenkbrauwen. Mocht je van jezelf niet zulke volle wenkbrauwen hebben, dan kunnen de stencils je assisteren in het perfectioneren van de vorm. Maar eerlijk? Ik ben zelf een groot voorstander van het aanhouden van je natuurlijke wenkbrauw.

Gerard Brinard Eyebrow Kit closeup powders

Het nadeel van wenkbrauwkitjes is dat je er vaak meerdere kleuren in hebt zitten die je misschien niet allemaal gebruikt. Toch denk ik dat dit voor beginners juist een voordeel is, omdat je op die manier een grotere kans hebt dat er een goede kleur voor je bij zit.

Gerard Brinard Eyebrow Kit swatches

Hier heb ik de wenkbrauwpoeders geswatched. Ik heb eerst de bovenste twee kleuren (van links naar rechts) geswatched en vervolgens op dezelfde manier de onderste twee kleuren. Ik moest voor dit resultaat de swatches wel iets opbouwen, maar dat vind ik voor een wenkbrauwproduct eigenlijk niet zo erg. Ik doe er liever wat langer over dan dat ik per ongeluk teveel aanbreng en met bijna zwarte wenkbrauwen rondloop.

Ik heb de Gérard Brinard Eyebrow Kit best wel een tijdje getest, omdat ik nog even twijfelde over welke kleur ik nu het best kon gebruiken. Uiteindelijk ben ik voor de kleur die als vierde geswatched is gegaan; deze is net een tikje koeler en lichter dan kleur twee.

Gerard Brinard Eyebrow Kit fullface

Hier zie je het resultaat. Ik moet zeggen dat ik het er prima uit vind zien en ik heb dit product ook al in een aantal van mijn nieuwere video’s gedragen. Het poeder blijft ook gedurende de dag prima zitten.

De Gérard Brinard Eyebrow Kit is wat mij betreft een prima kit, zeker om mee te beginnen. Ik raad je wel aan om zelf nog een kwastje aan te schaffen, omdat het kwastje uit het palette niet zo fijn is, maar verder heb ik weinig op de kit aan te merken. De kleuren die je niet gebruikt voor je wenkbrauwen zou je zelfs nog als gewone oogschaduw kunnen gebruiken, zodat je geen producten hoeft te laten liggen. De set kost €6,95 en is verkrijgbaar bij Drogistplein.

Kende jij Gérard Brinard al?

Dit product heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

16 reacties

  1. Ik ken dit merk nog helemaal niet, wat leuk! Ik denk dat voor mij ook de vierde kleur het best zou zijn, de andere drie zijn best moeilijk te matchen volgens mij.

  2. Ik kende het merk nog helemaal niet, maar het ziet er goed uit! Die kwastjes die bij zo’n kit zitten vind ik altijd net iets te klein om goed je wenkbrauwen te kunnen doen.

  3. De laatste poeder zou denk ik ook de beste match voor mij zijn, ziet er best goed uit! Ik vind het alleen toch een beetje jammer van de rest van de poeders die je niet gebruikt.

  4. Helemaal niet duur ook! Zelf doe ik nooit wat aan mijn wenkbrauwen. Ik epileer ze niet, ik kleur ze niet, lekker makkelijk. Maar als ik het zou proberen, zou ik inderdaad met zo’n kitje beginnen.

  5. Ziet er goed uit en ik vind het ook helemaal niet duur. Ik zou alleen niet weten welke kleur het meest geschikt is voor mijn wenkbrauwen. Het lijkt mij handig dat er vier kleuren in zitten maar ik denk toch dat de meeste mensen 1 of 2 kleuren helemaal niet gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *