GOSH Mono Eyeshadow 005 Purple

Als je mijn blog al langer volgt weet je waarschijnlijk wel dat ik niet zo van de mono’s ben en liever een mooi palette koop dan een mono. Toch heb ik vandaag een mono-oogschaduw om te reviewen voor jullie. Lees snel verder! 

De oogschaduw van vandaag is er eentje van GOSH en tja, dat is nu niet meteen een supergoedkoop merk uit de drogist. Voor een enkele Mono Eyeshadow betaal je normaal gesproken al €8,49 en bij zo’n prijs denk ik meteen aan het feit dat je voor heel iets meer al een Sleek palette hebt. Gelukkig kon ik mijn mono voor maar €2,50 scoren in de uitverkoopbak en voor dat geld kon ik hem niet laten liggen. Een goede aanbieding sla ik natuurlijk nooit af. Ik koos de kleur 005, Purple, een prachtige paarse kleur.

GOSH Mono Eyeshadow 005 Purple

Misschien kun je het op de foto hierboven al een beetje zien, maar ik heb per ongeluk de letters van GOSH zo goed als van het deksel afgepoetst. Dat is wel een minpuntje van de aanbiedingen bij de Kruidvat; er zaten zoveel stickers en plakbandjes op het product dat ik het er nauwelijks fatsoenlijk afkreeg. Nu is het plakband en alles eraf maar zijn de letters er ook bijna af, oeps! Er zat trouwens officieel ook nog een paars doosje om de oogschaduw heen, maar die was zo zwaar gehavend nadat ik de plakband en stickers eraf had gehaald dat ik hem maar weg heb gegooid. Tja, je moet wat over hebben voor dit soort aanbiedingen blijkbaar. Een beetje jammer vind ik het wel, maar ja, de oogschaduw zelf wordt er gelukkig niet minder van.

GOSH Mono Eyeshadow 005 Purple back

Gelukkig staat op de achterkant van de oogschaduw nog alles dat ik wil weten, zoals het merk, de naam van de kleur, de houdbaarheid en hoeveel gram product je krijgt.

GOSH Mono Eyeshadow 005 Purple up close

Hierboven zie je de kleur nog even van iets dichterbij. Ik viel meteen voor dit mooie paarse kleurtje, ik ben gek op paarse oogschaduw!

GOSH Mono Eyeshadow 005 Purple swatch

Tijd voor een swatch! Ik moet zeggen dat ik de pigmentatie er netjes uit vind zien. Het enige wat mij wel opvalt is dat de oogschaduw qua kleur in de pan en qua kleur op de huid wel wat verschilt.

GOSH Mono Eyeshadow 005 Purple close up look

Natuurlijk kon ik het niet laten om een look te maken met Purple en hierboven zie je het resultaat in close-up. Behalve Purple heb ik in de binnenkant van mijn ooghoek Stand-Offish uit mijn Nude ‘tude Palette van The Balm gebruikt en de kleur Sassy uit datzelfde palette heb ik onder mijn wenkbrauwen gebruikt.

GOSH Mono Eyeshadow 005 Purple fullface look

Hier nog even full-face met de look. Ik moet zeggen dat ik de oogschaduw erg mooi vind en dat de kleur mooi knalt op mijn ogen. Ik weet alleen niet of ik dit echt paars zou noemen; paars zie ik toch als nét iets donkerder en dit vind ik persoonlijk meer een lila-kleurtje. De naam van de oogschaduw had dus wel iets preciezer gekund, maar ondanks dat ben ik erg tevreden.

GOSH Mono Eyeshadow 005 Purple heeft een prima kwaliteit, zeker voor de prijs die ik ervoor betaalde. Ik zou hem niet zo snel hebben gekocht voor de originele prijs van €8,49, omdat ik eigenlijk nooit mono-oogschaduws koop in die prijscategorie, maar ik ben blij dat ik hem nu alsnog heb gekocht in de aanbieding voor slechts €2,50.

Wat vind jij van GOSH Mono Eyeshadow 005 Purple? Koop jij vaak mono-oogschaduws?

You may also like

34 reacties

  1. Ik heb veel mono’s maar gebruik ze eigenlijk bijna niet omdat het makkelijker is om een palette te pakken! ik moet wel zeggen dat ik je deze kleur echt super vind staan!!! nice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *