Grote Shoplog Najaar 2016

Hier is ie dan eindelijk: de shoplog waar ik het laatst in MWIP al een keer over had. Ik heb best veel geshopt zoals ik al aangaf en wat ik allemaal gekocht heb ga ik jullie vandaag laten zien. Het is een gevarieerde shoplog met zowel beauty als fashion en een vleugje lifestyle. Kijk je mee?

Stiekem ben ik best trots dat ik mijn shoplog heb weten te beperken tot maar 9 minuten, aangezien ik voor mijn doen echt flink geld heb uitgegeven. Eerlijk is eerlijk: het is voor mij als student niet aan te raden om dat elke maand zo enthousiast te doen, maar aangezien ik niet zo heel veel tijd heb om te shoppen en dus al een tijdje niks gekocht had, vond ik dat het wel een keer mocht.

Vooral het bedrag dat ik bij de Hunkemöller kwijt was vond ik belachelijk hoog, maar ik nam het maar voor lief. Ik zoek al een paar maanden naar nieuwe en fijne bh’s en elke keer was er gewoon niks dat fijn zat. Toen ik nu ineens modellen tegenkwam die wel meteen goed zaten, vond ik het wel belangrijk om toch in te slaan.

Tegenover de dure bh’s staat gelukkig weer iets dat mij juist heel erg mee viel qua prijs, namelijk de laarzen van Primark. Dit was serieus het eerste paar schoenen dat ik daar paste die dag en ze zaten meteen goed. Erg tof, want ik had niet verwacht dat ik ooit ook overknees zou hebben. Vooral nu het al wat kouder begint te worden vind ik het heerlijk om ze te dragen.

Ik hoop dat je het leuk vond om weer een keer een shoplog van mij te zien! Dat had ik al een tijdje niet gedaan, of in ieder geval niet wat betreft beauty/fashion. Mijn laatste beauty shoplog komt uit mei en laten we over fashion maar niet eens beginnen haha. Nu moet ik ook wel toegeven dat ik als ik niet zo heel veel in één keer koop, ik het soms ook wel leuk vind om de aankopen alleen via Snapchat te delen en dat heb ik de laatste keren dus gedaan.

Wat vind jij het leukste dat ik heb gekocht?

You may also like

7 reacties

  1. Hunkemöller vind ik altijd een soort verwennerij als ik daar iets koop, omdat ik lingerie toch iets bijzonders vind. Even opletten voor shoppen kan geen kwaad maar af en toe moet kunnen vind ik ook. Je hebt leuke dingen gekocht, sinaasappel en kaneel oh dat lijkt mij ook heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *