Help, hoe moet ik mijn stash opbergen?

Ik denk dat dit een probleem is waar veel van jullie tegenaan lopen. Zelf heb ik er ook altijd last van. Want hoe berg je je beauty stash dusdanig op dat alles alsnog georganiseerd, veilig en makkelijk te pakken is? Aangezien ik het bij mij tijd vind worden voor  wat orde in de chaos, besloot ik een aantal manieren om je stash op te bergen op een rijtje te zetten. Natuurlijk kun je altijd een kast extra kopen als je meer ruimte voor je make-up nodig hebt, maar je moet dan maar net de ruimte voor een extra kast hebben. Ook is een kast vaak vrij prijzig, zeker als je mijn smaak hebt en het liefst meteen de grootste neemt die er is. Daarom heb ik voor jullie een aantal handige, budget manieren opgezocht:

XL ladekast 4 lades

XL Ladekast met 4 lades (30x38x67 cm hoog), Xenos, €19,99.

Kijk dit zijn nu leuke prijzen! Hoewel ik dit ladekastje niet bijzonder mooi vind, is het wel superhandig dat hij doorzichtig is; je kunt zo alles zien zitten zonder alle lades door te hoeven spitten. Mij lijkt dit fijn voor nagellak, maar je dagelijkse make-up moet er ook inpassen.

Pennenbakjes returntosender

Deze pennenbakjes van Return to Sender, helpen niet alleen mee met het ondersteunen van een goed doel, ze kunnen ook nog eens prima gebruikt worden voor je kwasten! Ze kosten €7,95 en zijn te koop bij de HEMA.

pre-sale!! Nagellak rek voor 90 flesjes

Superhandig, dit is een nagellakrek voor 90 flesjes voor aan de muur. Dit rek is te koop bij Pretty Polish en kost €59,96. Zeker als je erg veel nagellakjes hebt is dit erg handig. Zelf grotere nagellakjes schijnen hier in te passen!

kleiner rek Pretty Polish

Als we toch bezig zijn met tips voor het opbergen van je nagellak, is deze ook zeker leuk. Ook dit rek is van Pretty Polish. Hij kost €29,95 en kan ongeveer 30 lakjes opbergen. Ideaal voor als je niet zo heel veel nagellakjes hebt, maar ook superfijn om gewoon een aantal favorieten “in de spotlight” neer te zetten op een mooie plek.

IMG_0214[1]

Heb je een abonnement op een beauty box,  zoals bijvoorbeeld de Truly Yours Box? Gooi de dozen dan vooral niet weg! Deze zijn heel fijn om make-up in op te bergen en kunnen helpen bij het organiseren van lades.

Make up organizer

Deze cosmetic organizer uit de webshop van Nelly kost €17,95 en is geschikt voor veel verschillende soorten producten. Deze lijkt me leuk om op een bureau of iets dergelijks neer te zetten.

makeuporganizer

Ook deze organizer die ik vond in de webshop van Nelly lijkt me erg handig. Deze kost echter wel €47,95, wat dus iets prijziger is dan de andere organizer van deze webshop.

Deze leuke etagère is van Ralph Smits en kost €44,95 bij Home-Deco. Hij lijkt me vooral erg handig voor het opbergen van favorieten of producten als douchegels of gezichtscrèmes.

Ik hoop dat jullie wat aan dit artikel hebben, zelf heb ik wel wat ideeën opgedaan om mijn stash toch wat beter op te bergen. Als je nog een opberg/organiseer tip hebt, laat het dan weten in de comments!

Hoe berg jij je stash op?

 

You may also like

23 reacties

  1. Ik wil wel zo’n organizer voor mijn lipsticks, want die staan nu niet zo handig (lees: ze vallen telkens om..). Maar voor de rest heb ik ook nog geen ultieme opbergmanier gevonden. Vooral nagellak vind ik wel leuk in zo’n rek, maar dan verkleurt het weer heel snel, dat is ook zonde. Ze moeten een soort glas uitvinden dat wel licht doorlaat, maar geen schade aan je kleurtjes aanricht 😉

  2. Zo´n nagellakrek die je kan ophangen vind ik zo mooi. Ik heb het op dit moment allemaal in kleine kistjes zitten, maar wil binnenkort gaan kijken naar een ladekast.

  3. Het probleem is alleen dat ik teveel make-up heb om makkelijk op te bergen.. Ik ben ook al een rommelig persoon, vooral voor mijn nagellak heb ik iets handig nodig.

  4. Na lang zoeken & uitproberen, heb ik uiteindelijk mijn gehele stash in een kastje staan en in een ladekastje liggen. Het past allemaal net 😉 Maar, het is wel overzichtelijk!

  5. wat een leuke methodes 🙂 die nagellak opbergers vind ik zo mooi! jammer dat ze zo aan de prijs zijn..
    die return to sender bakjes kan je ook heel makkelijk zelf maken, maar dan steun je hun natuurlijk niet 😉 maar misschien wel leuk om te doen 🙂 en lekker goedkoop!

  6. Haha, wil je dat echt weten?? Dit ga je niet geloven, maar ik heb een roze beautycase met paarse bloemetjes… Al weet niet hoe oud, maar me spul past er wel in. Alleen me oogschaduwdoosjes pleur ik los in een ladekastje. 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *