HEMA Passionate foaming shower gel

Laatst was ik bij de HEMA en kon ik het niet laten om een douchegel mee te nemen. Ik koos voor één van de foams, zoals je deze misschien wel kent van Rituals. Hopend op een budgettopper nam ik de Passionate foaming shower gel mee naar huis en vandaag deel ik mijn mening met jullie. Lees snel verder!

Misschien heb je al wel van de Today I Feel… parfums van HEMA gehoord. Binnen die lijn heb je ook een parfum met de naam Passionate. Op die geur is de geur van de douchegel dan ook gebaseerd. Het parfum ken ik zelf niet, maar ik was wel erg benieuwd naar de douchegel.

HEMA Today I feel Passionate foaming shower gel

De verpakking vind ik ontzettend leuk! Deze is simpel, maar toch leuk doordat er een stukje tekst opstaat. Jammer genoeg viel het mij als nerd wel meteen op dat er een kleine typefout op de verpakking staat; “off” moet met slechts één “f” in deze context en niet met twee. Nu weet ik niet of dit een misdruk is, aangezien ik al wel heb gezien dat er op de mini-sets waarin ook deze douchegel zit “off” wel gewoon met één “f” is geschreven. Tja, de inner-nerd in mij moest het even zeggen, maar ik zit er eerlijk gezegd niet mee. Ik vind het al leuk dat er zo’n tekstje opstaat, dat maakt de flacon net iets leuker.

HEMA Today I feel Passionate Shower gel

Hier een foto van de ingrediënten. Tja, als je SLES mijdt is dit geen product voor jou. Ook staat parfum vrij hoog in de ingrediëntenlijst. Zelf vind ik dit geen probleem; ik gebruik douchegel vooral om schoon te worden en hecht meer waarde aan een lekkere geur en schuim, dan dat ik aan goede ingrediënten hecht. De douchegel schuimt gelukkig goed en doet me in gebruik erg denken aan de Rituals foams, die ook heerlijk schuimen. Ook heb ik het idee dat mijn huid iets zachter wordt van de douchegel, maar dat kan ook aan het schuim liggen.

De geur van Passionate is zoet, vrouwelijk en sterk aanwezig. Je moet hier wel van houden denk ik. Zelf ben ik vrij makkelijk qua geuren voor douchegels; ik wissel graag af en vind daarom veel verschillende geuren lekker. Passionate vind ik dan ook wel lekker om te gebruiken.

Eigenlijk heb ik geen minpunten aan dit product, alhoewel ik er wel eentje kan verzinnen; mijn vriend en ik gebruiken vaak dezelfde douchegels, maar Passionate is dusdanig vrouwelijk qua geur dat hij hem overslaat. Tja, misschien is dat ook juist wel een voordeel omdat er dan lekker meer voor mij is.

De prijs van Passionate is ook erg prettig, hij kost namelijk slechts €3,95.  Passionate foaming shower gel is bij de HEMA filialen te koop én in hun webshop.

Wat vind jij van HEMA Passionate foaming shower gel? Vind jij douche foams ook zo fijn?

You may also like

38 reacties

  1. Ik heb ze zelf nog nooit gehaald, maar dat komt meer omdat ik liever Rituals gebruik 😉 Maar ben nu wel erg benieuwd naar de geur van deze, misschien toch een keer wat minder eigenwijs zijn, haha. 😉

  2. Fijne review! Ik vind die van Rituals te gek, maar ook erg duur. Misschien dat dit wel een goed alternatief is want ik houd wel van sterke geurtjes!

  3. deze is toch een stuk goedkoper dan die van rituals. wil deze wel eens proberen, ben ook fan van die mousse douchelgels van rituals. wel vreemd dat ze een typfout maken op de verpakking?!

  4. De geur lijkt mij erg lekker, ik wil ook nog graag een douchefoam van hema proberen. De prijs is ook prima! Wel stom idd van die fout in de naam pffff…

  5. Wat leuk dat Hema deze verkoopt :). Het uiterlijk lijkt veel op die van rituals 😉 de prijs is lekker zeg! Ik zal het zeker onthouden. Ik heb nog genoeg rituals stuff dat ik kan gebruiken 😉 voorlopig zal ik deze nog niet halen! Die van Hema is wel lekker betaalbaar…

  6. Ik was hier eigenlijk al lang benieuwd naar omdat ik de foams van Rituals zo leuk vind!
    Fijn dat je hier ook tevreden over bent, misschien toch maar eens proberen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *