Herfst fashion looks

Zijn jullie inmiddels er al weer aan gewend dat de zomer voorbij is en het nu echt officieel herfst is? Ik aan de ene kant totaal niet; zo denk ik als het 10 graden is al dat het vriest en mis mijn zomerjurkjes toch wel een klein beetje. Maar stiekem vind ik nu ik weer iets meer aan het idee wen dat het herfst is, dit ook wel weer iets hebben. Een van de dingen die ik het leukst vind aan de herfst is dat er weer flink geshopt mag worden, want de herfst is weer begonnen!

Zoals jullie al wel gemerkt hebben, schrijf ik de laatste tijd erg veel over het najaar. Zo kwamen er onder andere al schoenen voor dit najaarbeauty tips en warme truien en vesten van Esprit voorbij. Misschien denk je nu: waar kan ze in godsnaam nog over schrijven? Nou genoeg, want met een trui en schoenen alleen heb je geen volledige look. Nu heb ik ontdekt dat je op de site van Stylight heel veel keuze hebt bij het creeëren van looks en ook kun je er veel inspiratie opdoen door de looks van de vele fashion-bloggers. Maar genoeg hier over, laten we gaan kijken naar de looks die ik voor jullie heb gemaakt!

herfstlookeveryday

De eerste look is misschien een beetje basic, maar daardoor supergeschikt voor elke dag! Het is een comfortabele, maar toch leuke outfit. De volgende outfit is juist lekker sweet en girly met een vrolijk jurkje met hartjes erop. Op zich lijkt zo’n jurkje me veel te koud in de herfst, maar door er een basic shirtje onder te dragen of eventueel een vestje of colbertje erover heen, is het ineens helemaal geschikt voor de herfst.

herfstsweetlook

De derde en laatste herfstlook die ik voor jullie heb samengesteld is specifiek leuk voor als je na een feestje gaat. De warme bontjas houdt je warm als je na een gezellige avond weer naar huis loopt, wat voor een koukleum als mijzelf toch wel heel belangrijk is. Eenmaal binnen doe je je jas natuurlijk uit en show je je mooie LBD.

herstpartylook

De looks bevatten alledrie naast een warme jas ook allemaal een leuke sjaal van Anna Field. Zelf ga ik nu echt niet meer zonder sjaal naar buiten, ik kan niet zonder. Al deze looks heb ik gemaakt op de site van Stylight en ik moet zeggen dat dat erg makkelijk ging, dus als je zelf ook graag op een makkelijke manier looks wil samenstellen, zou ik zeker even kijken.

Wat is jullie favoriete outfit van de drie?

You may also like

24 reacties

  1. Ik vind het wel allemaal redelijk donker. Daarom is de tweede outfit mijn favoriet, omdat daar nog kleur in zit door het koraalkleurige jurkje.

    Liefs Fashialies

  2. Leuke items heb je uitgekozen! Veel basiskleuren, maar daar houd ik van 😀 Je eerste outfit zou ik eerder dragen, maar je 3e outfit vind ik het leukst (onlogisch he haha) minus de legging. Liever een panty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *