Herfst games

Nu het buiten weer wat herfstiger lijkt te worden, heb ik meer zin om binnen te cocoonen. Dat kan met het lezen van een boek of het kijken van een serie, maar ook gamen is bij mij altijd een favoriete activiteit. Met een aantal leuke nieuwe releases, maar ook met oude favorieten verwacht ik mij de komende tijd zeker te vermaken. Het leek mij leuk om deze games met je te delen ter inspiratie. Lees snel verder voor herfst games!

Herfst games

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik ben dus wel het type dat graag games speelt en zeker met het koudere weer vind ik het heerlijk om mij mee bezig te houden. Qua smaak denk ik dat er voor de meeste mensen wel iets tussen zit, omdat ik mij met veel soorten games wel kan vermaken. Ik zal ze stuk voor stuk met je langs gaan en vertellen waar ze over gaan, waarom ik ze wil spelen en of ik ze al heb.

Shadow of the Tomb Raider

Als eerste Shadow of the Tomb Raider. Ik speel de Tomb Raider games al vanaf dat de eerste game uitkwam in de jaren 90. Ik weet nog goed dat ik mijn vader de game zag spelen en toen wilde ik ook en gelukkig mocht dat. Sinds dat moment heb ik eigenlijk altijd de nieuwe releases van Tomb Raider in de gaten gehouden, hoewel ik als jong meisje helaas nog niet altijd het geld had om elk deel te kopen. Gelukkig is mijn budget voor games nu iets groter en ik ben zeker van plan om binnenkort Shadow of the Tomb Raider aan te gaan schaffen. De Tomb Raider games raad ik vooral aan als je houdt van een combinatie van puzzels en gewoon ouderwets schieten en klimmen.

Assassin’s Creed: Odyssey

Deze game komt op 5 oktober uit en Jeff en ik hebben hem al besteld voor op de PS4. Deze Assassin’s Creed belooft nog veel beter te worden dan de voorgaande delen, want in gameplay trailers zag ik dat je je eigen beslissingen kunt nemen! Dit is een feature die ik vooral ken van The Witcher 3 en dat is tot nu toe mijn favoriete game. Hoe moet je dit zien? Je bent een Griekse held (man of vrouw kun je kiezen) en in gesprekken krijg je de keuzes om voor een bepaalde optie te kiezen. Dit beïnvloedt de rest van de game en dat vind ik zelf ontzettend leuk.

Red Dead Redemption II

Oktober is een drukke maand qua games, want op 26 oktober verschijnt ook nog Red Dead Redemption II. In deze game heb je een open wereld (één van dé dingen die ik leuk vind in games) en de setting is het Amerika van 1899. Je speelt als Arthur Morgan en je kunt onder andere banken en koetsen overvallen en de strijd aangaan met de sheriff. Er is een moraliteitssysteem en dit houdt in dat je gedrag in de game invloed heeft op hoe de wereld op je reageert. Klinkt erg interessant!

World of Warcraft: Battle for Azeroth

Een game die ik al wel heb is de nieuwe expansion van World of Warcraft, namelijk Battle for Azeroth. Ik denk dat veel mensen WoW wel kennen en ik speel zelf al heel wat jaren. Wel speel ik niet altijd even veel, aangezien je game time moet kopen en wanneer ik veel andere games speel vind ik dat niet handig. Hoewel ik persoonlijk BFA niet de beste expansion tot nu toe vind, moet ik zeggen dat ik het nog altijd ontspannend vind om in de magische wereld van Azeroth rond te lopen.

The Sims 4

Tot slot ben ik sinds dit weekend weer verslaafd geraakt aan The Sims 4. Hoewel dit weer heel wat anders is dan de games die ik hiervoor heb genoemd, vind ik ook dit heel leuk. Uitleggen wat voor game dit is, is denk ik niet nodig, aangezien de meeste mensen dit volgens mij ooit wel eens hebben gespeeld of in ieder geval kennen. De enige minpunten zijn wat mij betreft de verslavende factor en het feit dat ik altijd alle uitbreidingen wil hebben. Nu kost dat wel aardig wat geld en hoewel ik er al een paar heb, wil ik ze dus allemaal haha.

En dat waren de games die ik deze herfst nog graag wil spelen.

Welke is jouw favoriet?

You may also like

9 reacties

    1. Dat hoor ik niet vaak dat iemand nog nooit de Sims heeft gespeeld! Heb je verder ook nooit een game gespeeld of vind je het gewoon niet zo leuk/te tijdrovend?

  1. Aaah ik ben ook zo onwaarschijnlijk excited voor de nieuwe Tomb Raider en Red Dead Redemption. Ben er nog niet over uit welke ik als eerst ga kopen. En er komt in november ook een nieuw uitbreidingspakket voor Sims 4, Get Famous, waarvan de trailer er ook goed uitziet. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *