Herfstoutfits met items van Sans-Online

Laatst mocht ik wat uitzoeken bij Sans-Online en dat deed ik natuurlijk graag! Misschien kennen jullie deze webshop al wel vanwege de leuke dameskleding die ze verkopen van merken zoals Only, Vila, maar ook bijvoorbeeld Esprit. Ik ging voor twee items die erg geschikt zijn voor de herfst! Kijk je mee?

De items die ik heb gekozen zijn allebei van Only, wat een merk is waar ik al jaren gek op ben. Ik wilde voor items gaan die goed te dragen zijn met het wisselvallige en wat koudere weer in de herfst en je zou zeggen dat dat mijn keuze al wat zou beperken, maar ik heb juist heel veel moeite moeten doen om te kiezen. Er is namelijk zoveel leuks! Uiteindelijk ben ik gegaan voor een jasje en een trui. Nu zou ik deze samen kunnen dragen, maar dat lijkt mij voor nu nog wat te warm dus heb ik maar liefst twee outfits voor jullie!

De eerste outfit die ik heb samengesteld heeft een contrast tussen stoer en lief. De trui die ik heb uitgekozen is vooral lief vanwege de zachte, pastelroze kleur, maar door het te combineren met een nepleren legging is het totaalplaatje niet té cute.

Sans-online only trui outfit

De trui zit heel erg lekker; het is echt zo’n warme stof maar toch is de trui niet megadik wat ik echt fijn vind.

Sans-online only trui outfit 2

Outfit informatie: trui: Only via Sans-Online, legging: Coolcat, laarsjes: Primark, ring: Lucardi, oorbellen: cadeautje uit Canada.

Laten we nu gaan kijken naar de tweede outfit die ik heb samengesteld! Ik koos behalve de pastelkleurige trui ook een jasje van Only uit met een hele gave print erop.

Sans-online only jasje outfit

Ook bij deze outfit kon ik het niet laten om iets van nepleer toe te voegen, dit keer een shortje. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik de combinatie van het jasje met het t-shirt wat netjes vond overkomen en het iets speelser wilde maken. Zoals je ziet draag ik ook hier enkellaarsjes (wel een ander paar), maar dat is voor mij nu eenmaal écht een herfst (en winter!) must-have! Ik vind ze zo leuk en makkelijk te combineren.

Sans-online only jasje outfit 2

Outfit informatie: jasje: Only via Sans-Online, t-shirt: New Yorker, short: New Yorker, legging: H&M, ring: Lucardi, enkellaarsjes: Van Haren.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze outfits te zien! Ik ben in ieder geval erg blij met de leuke items en zal ze nog erg vaak dragen (sterker nog ik heb het jasje zelfs al twee keer in één week tijd gedragen en dat is voor mij heel vaak).  De foto’s in dit artikel zijn trouwens allemaal gemaakt door mijn vriend, waar ik hem erg dankbaar voor ben, want hij had op beide dagen gewerkt en was dus al best moe. Des te liever dus dat hij alsnog foto’s wilde maken!

Wat vinden jullie van de outfits en de items van Sans-Online?

You may also like

54 reacties

  1. Staat echt heel erg mooi! Als je dit van te voren gezegd zou hebben, zou ik echt getwijfeld hebben met dat nepleer, maar het staat echt geweldig!

  2. Aaaaah wat een toffe items. Ik kan niet kiezen welke ik leuker vind; de roze trui staat je echt super en zou ik zelf ook zo dragen. Het jasje met de print is ook heel tof. Mooie aankopen heb je gedaan!

  3. super leuk! zeker vaker van dit soort posts doen 😀 ik vind je 2e outfit echt onwijs stoer en hip. die (fake) leather shorts zijn echt zo mooi op jou!! En dat jasje maakt het helemaal af ^^x

  4. Heel leuk! Die leatherlook broek en shorts vind ik erg leuk! Ik heb er zefl ook een aantal. Alleen geen shorts, daar vind ik mezelf wat te oud voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *