H&M Blusher 18 Sweet Rose

Wat is de beauty afdeling van de H&M eigenlijk leuk zeg! Laatst nam ik er een kijkje en ik kon het natuurlijk niet laten om wat mee te nemen. Ik koos onder andere voor een blush in de kleur Sweet Rose. Lees snel verder voor mijn review! 

De blush komt heel hygiënisch in een goed verpakte verpakking. Ik had er zelf nog even moeite mee om hem open te krijgen, maar dat ligt waarschijnlijk aan het feit dat ik nogal een kluns ben met het open krijgen van verpakkingen.

H&M Blusher Sweet Rose

De verpakking is niet bijzonder mooi als je het mij vraagt, maar ook zeker niet extreem lelijk. Ik vind de verpakking vooral erg basic. Er zit zoals je kunt zien vrij veel blush in de verpakking; dit maak je niet zo maar even op en dat vind ik een pluspunt.

H&M Blusher Sweet Rose package]

Het doosje voelt trouwens vrij stevig aan in mijn handen en ik denk niet dat deze blush erg snel kapot gaat of je moet hem echt laten vallen. Tja, eigenlijk is alles bij elkaar mijn eerste indruk prima. Laten we eens gaan kijken of ik daar na de swatch nog steeds zo overdenk.

H&M Blusher 18 Sweet Rose swatch

Jazeker! De pigmentatie van deze blush is wel erg goed. Ik had de eerste keer toen ik hem aanbracht dan ook al meteen bijna teveel op mijn wangen zitten. Je hebt echt maar een heel klein beetje van deze blush nodig voor een gezonde kleur op je wangen. Hieronder zie je mij met de blush op mijn wangen.

H&M Blusher 18 Sweet Rose fullface

Ik heb hem hier erg subtiel aangebracht en alsnog kun je hem vrij goed zien. Ik vind het resultaat heel mooi en niet te fel. Zelf ben ik erg bleek en daarom heb ik dus maar erg weinig van deze blush nodig, maar als je een iets donkerdere huid hebt denk ik dat deze blush je ook mooi zal staan. Je zult dan alleen iets meer aan moeten brengen, maar als ik zie hoe weinig ik maar heb hoeven te gebruiken zal dat er niet voor zorgen dat je blush binnen no-time op is. Daarvoor is hij te zuinig in gebruik.

Eigenlijk ben ik erg positief verrast door deze blush van H&M. De blush is goed gepigmenteerd en heeft een kleur die veel mensen wel mooi zal staan. Sweet Rose is te koop bij de H&M voor €3,95, wat ik een fijn prijsje vind, zeker als je ziet hoeveel gram blush je voor dat geld krijgt.

Wat vind jij van H&M Blusher 18 Sweet Rose?

You may also like

36 reacties

  1. Prachtig, ik ben echt dol op die kleur. Het staat je ook super goed. Zelf heb ik nog nooit make-up van h&m gekocht, moet ik binnenkort maar eens doen haha. Fijne zaterdag, liefs Svenja.

  2. Ik vind de kleur erg mooi, het staat je goed. De pigmentatie is zeker goed, ik heb nu een bronzer van h&m en daar moet je ook echt niet teveel van aanbrengen;)

  3. Wat een mooie kleur! Staat je erg goed, inderdaad is hij wel aanwezig. Die swatch op je hand/arm vind ik enorm mooi, daar zie je zo’n prachtige shimmer!

  4. Heel mooie blush! Zelf kocht ik ook al eens een oogschaduw palette bij de h&m maar dat viel wat tegen! Deze ziet er stukken beter uit 🙂

    Veel liefs,
    Elien

  5. Hele mooie kleur! En wat een goede pigmentatie zeg. Ik vind abrikozenkleuren ook prachtig alleen spijtig dat ik er niet mee sta! Ik sta eerder met iets subtiels 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *