Hoeslakens van Totaalbed

Laatst werd ik benaderd door Totaalbed met de vraag of ik zin had om wat producten van hen te testen. Natuurlijk had ik daar wel zin in! Ik koos voor twee hoeslakens en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind. Lees snel verder voor mijn review!

Bij Totaalbed kun je behalve hoeslakens eigenlijk van alles voor je bed kopen, inclusief het bed zelf. Behalve een webshop hebben ze ook fysieke winkels. Op de site kun je zien of er ook één bij jou in de buurt zit. Ik mocht de hoeslakens uitkiezen bij de webshop en heb daarom alleen ervaring met hoe dat in zijn werk gaat. Ik werd eerst nog gebeld, omdat ik blijkbaar per ongeluk een verkeerd soort hoeslaken dat niet bij ons bed past had besteld. Gelukkig werd dat gewoon opgelost door er een variant bij te voegen die wél bij ons bed past. Ik weet trouwens niet of je normaal gesproken ook gebeld wordt als je hoeslakens besteld, maar bij bedden en dergelijke wordt er sowieso gebeld om een leveringsafspraak te maken. Dat is wel zo handig natuurlijk.

Ik ben zelf op zich wel tevreden over hoe de bestelling geleverd werd, alleen wil ik toch even iets melden dat ik een beetje apart vond. Wij wonen namelijk in een appartementencomplex (op de tweede verdieping) met een gedeelde ingang van het gebouw en toen er werd aangebeld voor het pakketje, werd het beneden in de gang neergelegd. Nu scheelt het dat mijn vriend het meteen heeft opgehaald en ik de buren wel vertrouw, maar toch vond ik het een beetje apart. Ik weet niet of dit altijd zo is, of dat de bezorger gewoon haast had, maar zelf vind ik het altijd wel prettig als het aan mijn deur geleverd word. Verder heb ik niks aan te merken en vind ik het prima gegaan.

Laten we nu gaan kijken naar de hoeslakens die ik heb uitgekozen!

Totaalbed hoeslakens

Hier zie je de hoeslakens. Ik ben voor een satijnen en een katoenen variant gegaan. Beiden hebben een afmeting van 140 x 200, aangezien wij een gewoon tweepersoonsbed hebben. Ik koos voor allebei de kleur ecru, omdat ik dat net wat mooier vind dan wit en het alsnog goed te combineren is met bijna alles.

Totaalbed hoeslakens satin

Het eerste hoeslaken is van het merk Damai en is gemaakt van katoensatijn. Ik had zo vlug eigenlijk alleen satijn gezien en moet zeggen dat de stof anders aanvoelt dan ik had verwacht. Dit hoeslaken kost €39,- voor de afmetingen die ik heb gekozen.

Totaalbed hoeslakens jersey katoen

Het tweede hoeslaken is van katoen gemaakt. Helaas kan ik deze verpakking niet vinden op de site, wel zie ik een variant van Damai die €29,- kost. Ik neem aan dat deze een soortgelijke prijs heeft. Deze stof voelt prima aan en ik denk dat de meeste mensen dit wel kennen.

Al met al ben ik prima tevreden over de hoeslakens. Ik ben blij dat ik deze twee hoeslakens nu heb, dat is toch altijd wel handig om te hebben en het is ook echt iets dat je vergeet te kopen, tenminste dat heb ik dan.

Wat vind jij van de hoeslakens?

You may also like

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *